Listat më të mira të IPTV M3U 2022

IPTV është një teknologji që ka pasur një bum të madh në dekadën e fundit dhe gjatë këtij rrugëtimi ka evoluar shumë. Tani për tani, pothuajse çdo platformë argëtuese në transmetim e përdor këtë protokoll për të krijuar lista M3U.

Nëse ende nuk dini për listat IPTV dhe M3U, ky postim është për ju. Do të zbuloni gjithçka rreth këtij protokolli për të shijuar opsionet që ai na ofron në argëtim dhe si të krijojmë listat tona M3U për t'i shtuar ato në serverët tanë IPTV.

listat më të mira të m3u mexico iptv

Çfarë është një listë M3U?

Formati M3U është një shtesë skedari i tipit të sheshtë, i cili mund të hapet dhe modifikohet me çdo redaktues teksti, për shembull, blloku i shënimeve të Windows. M3U është akronimi për "URL MPEG version 3.0".

¡Ky lloj skedari përdoret për të krijuar ose ruajtur listat e luajtjes së mediave ose listat e luajtjes.

Në fillimet e tij mbështetej vetëm nga Winamp, por sot mund të mbështetet nga një numër i madh lojtarëshs, gjë që e ka bërë atë një standard kur bëhet fjalë për krijimin e listave për luajtje.

Ajo që bën lista M3U është të specifikojë vendndodhjen e të gjithë skedarëve multimedialë që duam të luajmë. Për këtë, ekziston një format specifik shkrimi që duhet ta përdorim kur duam të krijojmë listat tona. Këtë do ta mësojmë më poshtë.

Çfarë teknologjie përdor M3U për të punuar?

Listat M3U përbëhen nga një seri adresash në internet që kanë qenë vendndodhja e largët e përmbajtjes për t'u shijuar, ju mund të përfshini programe premium apo edhe kanale të plota nga kudo në botë, pavarësisht nëse janë vendore, kombëtare apo ndërkombëtare.

Që një listë M3U të funksionojë, ajo duhet të shtohet në një media player që mbështet këtë lloj skedari.. Aktualisht, pothuajse çdo aplikacion ose program i krijuar për të luajtur përmbajtje multimediale është në gjendje ta luajë këtë format skedari pa vështirësi.

Këto lloj listash kanë përparësinë se përditësohen vazhdimisht nga distanca.Në këtë mënyrë, nuk do të na duhet të shqetësohemi për skadimin e URL-ve ku strehohen të dhënat e përmbajtjeve multimediale që na pëlqejnë më shumë.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar

Çfarë përmbajtje mund të shijoni me listën M3U?

Një listë M3U mund të përmbajë çdo lloj përmbajtjeje që mund të imagjinoni. Të jesh në gjendje të gjesh lista ekskluzive të kanaleve të ndryshme ose me kanale specifike të një rajoni ose vendi.

Në të njëjtën mënyrë, mund të gjeni ose ruani filma, seriale dhe dokumentarë në gjuhën tuaj amtare ose në gjuhë të tjeraEdhe titrat mund të ruhen për secilën prej këtyre përmbajtjeve.

Skedarët lokalë mund të ruhen gjithashtu me anë të një liste dëgjimi M3U, në mënyrë që të mund të organizoni renditjen e luajtjes dhe më pas të shijoni listat tuaja në çdo pajisje ose luajtës të mediave.

Si dhe ku të shkarkoni listat M3U?

Me listat M3U ne mund të shijojmë argëtim të gjerë transmetimi në çdo pajisje ose përmes luajtësve të përmbajtjes multimediale. Më pas do të shpjegojmë se ku dhe si mund të shkarkoni listat M3U.

Për të shkarkuar një listë M3U, së pari duhet të shkoni te kjo lidhje, dhe më pas futni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj. Nëse nuk e keni, mund ta krijoni lehtësisht duke ndjekur butonin "Këndo" Ose mund të përdorni platformat e Google, Facebook dhe Twitter për ta bërë atë edhe më shpejt.

Pasi të kemi hyrë në faqe, shkojmë në shiritin e kërkimit dhe shkruajmë emrin e një liste që duam të kërkojmë. Është shumë e rëndësishme që gjithmonë të vendosni prefiksin "IPTV" o "M3U" në mënyrë që motori i kërkimit të na çojë drejtpërdrejt në këto lloj listash.

Për të gjetur listat e përditësuara, shkoni te kutia që thotë "Rëndësia" dhe zgjidhni opsionin "Data" dhe më pas do të shihni të gjitha listat më të fundit, dhe se ato ndoshta janë duke punuar në tërësinë e tyre.

Në fund ju zgjidhni duke klikuar në listën që preferoni dhe vazhdoni të kopjoni adresën që shfaqet në shiritin e adresave. Kjo është URL-ja që do të kopjoni në aplikacionin tuaj IPTV ose në luajtësin e përmbajtjes multimediale që po përdorni.

Nëse dëshironi të dini për programet dhe lojtarët më të mirë të listave IPTV ose M3U që mund të instaloni, kontrolloni hyrjet tona të tjera në mënyrë që të zgjidhni atë që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Tani, tutoriali që sapo kemi përshkruar funksionon për një nga faqet më të njohura për të gjetur listat M3U, por kjo nuk është e vetmja faqe interneti në kategorinë e saj. Lista e mëposhtme përshkruan faqet e tjera të internetit që ju të gjeni listat tuaja më të mira M3U.

stratustv: Ai ju tregon një seri listash në formatin M3U që mund t'i shtoni dhe luani lehtësisht. Listat janë të renditura sipas shteteve dhe në gjuhë të ndryshme. Çdo listë ka kanale përmbajtjesh mjaft të ndryshme për çdo shije dhe çdo moshë.

IPTVSRC: Në këtë faqe mund të gjeni lista të përditësuara çdo ditë. Ai ofron lista në M3U me lloje të ndryshme të përmbajtjes në kanale, seriale dhe filma, përveç gjuhëve të shumta dhe për çdo moshë. Gjithashtu si vlerë e shtuar në çdo listë mund të gjeni kanale në HD.

Te shkon: Në fakt është një blog që trajton tema të ndryshme. Megjithatë, në vijim lidhje Mund të shkoni drejtpërdrejt te një hyrje që ju tregon një seri listash të përditësuara M3U dhe që mund të gjeni se për çfarë lloji të përmbajtjes bëhet fjalë, pasi ato janë të porositura.

Të gjitha APK-të: Ky blog ka një hyrje me një seri listash të përditësuara dhe plotësisht falas. Për t'i marrë ato klikoni këtu.

Fluxus.TV: Në këtë faqe interneti mund të gjeni pafundësi listash në formatin M3U të gatshme për t'u riprodhuar pa gabime sepse ato përditësohen gjithmonë. Përmbajtja është mjaft e larmishme dhe mund të gjeni seriale, filma dhe kanale për çdo moshë dhe në gjuhë të ndryshme.

Çfarë është IPTV?

IPTV qëndron për Internet Protocol Television, i cili Është një teknologji që përdor protokollin IP dhe internetin për të transmetuar përmbajtje multimediale përmes Streaming. Zakonisht përdoret për të transmetuar kanale, seriale dhe filma përmes një rrjeti me brez të gjerë.

listat m3u iptv

Përdorimi i një rrjeti me brez të gjerë eliminon përdorimin e kabllove dhe antenave të bezdisshme. IPTV është në thelb një listë e kanaleve që transmetohen në internet dhe që ne mund t'i qasemi në pothuajse çdo pajisjeMeqenëse këto lista mund të ngarkohen në çdo aplikacion të riprodhuesit të përmbajtjes multimediale.

Ekziston një lloj liste që është më e përdorura në platformat IPTV, janë ato të krijuara me shtesa M3U. Le të shohim pastaj se për çfarë bëhet fjalë dhe si mund të krijojmë listat tona përmes IPTV.

Cilat janë listat e kanaleve IPTV?

IPTV është mjaft popullor falë faktit që nuk keni nevojë të punësoni një operator për të shijuar përmbajtjen e transmetimit, kjo ju çliron nga shpenzimet shtesë që është mjaft e dobishme për kursimet ekonomike. Nëse kjo nuk ndodh, ju mund të shijoni IPTV përmes listave IPTV ose M3U.

Një listë IPTV përdoret për të ruajtur adresat ose URL-të me të cilat kanalet e ndryshme që funksionojnë në IPTV arrihen nga ueb. duke përdorur adresat IP të largëta.

Listat IPTV që zakonisht i gjejmë në internet vijnë në formatin M3U, i cili është një format mjaft universal dhe që është i pajtueshëm me shumicën e luajtësve të përmbajtjes multimediale, megjithatë, mund të gjeni listat IPTV në formatin M3U8 ose W3U.

Dallimet midis IPTV dhe Streaming

Si shërbimi ashtu edhe IPTV dhe transmetimi kanë shumë ngjashmëri në lidhje me disa karakteristika, megjithatë, ka disa dallime që ofrojnë një vlerë unike për secilin prej këtyre shërbimeve të destinuara për argëtim.

Dallimi më i rëndësishëm është se një listë IPTV përdor rrjetin privat, i cili favorizon qarkullimin e të dhënave në një mënyrë shumë më të shpejtë dhe më të qëndrueshme.. Ndërkohë, shërbimet e transmetimit arrijnë të njëjtin rrjet të hapur, të pamenaxhuar si emaili dhe shfletimi në internet, domethënë një rrjet jo i dedikuar.

Në fund të fundit, Shërbimi i transmetimit televiziv kërkon kërkesa më të larta lidhjeje, ndërkohë që një listë IPTV nuk kërkon aq shumë kërkesa, prandaj mund të shijoni përmbajtjen me një shpejtësi interneti jo shumë të lartë.

Si të krijoni një listë M3U IPTV me programe

Nëse dëshironi të bëni një listë M3U, së pari duhet të dini se ekziston një strukturë unike komanduese që duhet të mbani mend për të krijuar një listë M3U IPTV që funksionon siç duhet.

Kjo strukturë është e mëposhtme:

#EXTM3U
#EXTINF: (kohëzgjatja), (atributet), (titulli i kanalit)
URL

si të krijoni listat m3u iptv

Ne do të detajojmë se çfarë do të thotë secili protokoll:

# EXTM3U: Është e detyrueshme vendosja e tij vetëm në fillim të tekstit. Kjo komandë i tregon lojtarit që lista është në formatin e zgjeruar M3U dhe kjo për shkak se ka disa atribute shtesë që nuk arrihen në një listë bazë M3U.

#EXTINF: Është komanda që tregon se ku fillojnë meta të dhënat shtesë që ka çdo Transmetim në listë. Kjo komandë duhet të përdoret sa herë që duam të shtojmë një kanal, domethënë nëse listojmë dhjetë kanale, komanda duhet të shfaqet dhjetë herë në secilin kanal.

Ajo shoqërohet gjithashtu nga disa atribute të multimedias që do të riprodhojmë. Ai përfshin: kohëzgjatjen, atributet dhe titullin e kanalit.

Secila prej tyre duhet të ndahet nga një hapësirë ​​boshe. Le të shohim se për çfarë përdoret secili prej këtyre atributeve.

Kohëzgjatja: korrespondon me kohën e matur në sekonda të skedarit multimedial në fjalë. PPër një listë IPTV dihen vetëm dy parametra, vlera zero (0) dhe vlera minus një (-1).

Në përgjithësi, ne duhet të përdorim vlerën -1 për t'i treguar lojtarit se kohëzgjatja e transmetimit nuk është fikse ose nuk mund të përcaktohet.

Atributet: Është një informacion shtesë që duam ta tregojmë brenda lojtarit. Këto të dhëna mund të jenë udhëzuesi i programimit, cilësimet, logoja e kanalit, gjuhët dhe atributet e tjera.megjithatë kjo është fakultative.

Rreshti i titullit të kanalit: tregon emrin që do të shfaqet në luajtës. Duhet të paraprihet nga një presje (,) dhe pa hapësirë ​​pas presjes.

URL: Këtu do të tregojmë URL-në ose adresën e internetit ku ndodhet kanali, seriali ose filmi që duam të shtojmë në listë.

Po kështu, këtu shkruhet adresa ose shtegu i vendndodhjes së skedarit multimedial lokal, pra ai i ruajtur në kompjuterin tonë.

Si të krijoni lista IPTV M3U me bllok shënimesh dhe të modifikoni kanalet

Tani që e dini këtë, ne mund të fillojmë të krijojmë listat tona për luajtje në formatin .m3u, dhe gjëja e parë që do të bëjmë është të hapim një redaktues teksti sipas sistemit tonë operativ.

Gjëja tjetër do të jetë të fillojmë të shtojmë informacionin e lidhjeve që duam të riprodhojmë duke ndjekur protokollin e komandës që kemi treguar tashmë më parë. Për t'i kujtuar ato:

#EXTM3U
#EXTINF: (kohëzgjatja), (atributet), (titulli i kanalit)
URL

Mos harroni se komanda e parë; do të thotë; # EXTM3U duhet shtuar vetëm një herë në rreshtin e parë, nuk duhet të përsëritet që këtu e tutje. Le të shohim disa shembuj të këtyre komandave:

Shembull 1

#EXTM3U
#EXTINF:-1, Shembull i filmit (2017)
https://servidor.com/película.mpg

Shembull 2

#EXTM3U
#EXTINF:-1, Episodi I i Star Wars
H: \ PELICULAS \ LUFTËRA E YJEVE \ Star Wars Episodi I The Phantom Menace (1999) .mkv

Më në fund, pasi të kemi shtuar adresat e të gjitha kanaleve, serialeve dhe filmave që duam të shohim, duhet të vazhdojmë ta ruajmë atë.

Në skedën e skedarit, duhet të shkoni te opsioni "Ruaj si". Kur shfaqet dritarja e mëposhtme, duhet të gjeni vendin ku do të ruani skedarin dhe në seksionin e emrit duhet të vendosni emrin që do t'i jepni skedarit dhe domosdoshmërisht shtoni në fund të emrit ekstensionin .m3u.

Nëse nuk e shtoni këtë informacion, atëherë lista nuk do të mund të riprodhohet nga aplikacionet ose programet ku dëshironi të riprodhoni këto lista.

Tani që keni krijuar listën tuaj personale private, duhet të shkoni ta vendosni në aplikacionin ose programin tuaj të preferuar dhe të kënaqeni.

Nëse ende nuk dini si ta shtoni këtë listë në këto programe riprodhimi, mund të vizitoni tutorialet tona ku do të shpjegojmë hap pas hapi se si të ngarkoni listat M3U.

Çfarë përfshin një listë IPTV M3U Mexico Online?

Ne tashmë e dimë se një listë M3U përmban materiale shumë të ndryshme. Në rastin e një liste IPTV Mexico, mund të gjeni të gjitha kanalet sportive lokale dhe ndërkombëtare, lajmet, filmat dhe dokumentarët.

Disa nga kanalet mund të jenë:

 • Azteca A +.
 • Aztec 13.
 • Telemundo International.
 • TvNovelas.
 • Kanali 10 Chetumal.
 • Monterrey Multimedia.
 • Aztec One HD.
 • Familja HBO.
 • Kanali Olimpik.
 • CableOnda Sports FC.
 • SportTV.

Lista e IPTV - M3U Meksikë

Në listat IPTV ose M3U gjeni kanale nga vende të ndryshme dhe gjuhë të ndryshme dhe ndoshta nuk është ajo që kërkoni.

Pra, nëse jeni në Meksikë dhe dëshironi të gjeni listat e kanaleve dhe filmave meksikan, ne ju lëmë një listë të mrekullueshme që do t'ju ndihmojë të merrni argëtimin më të mirë:

Listat M3U të kanaleve meksikane

 1. http://bit.ly/Lat1N0s
 2. http://bit.ly/VVARIADOS
 3. http://bit.ly/ListaFluxs
 4. http://bit.ly/ListAlterna
 5. http://bit.ly/IPTVMX-XX
 6. http://bit.ly/IPTV-Latin0S
 7. http://bit.ly/ListasSSR
 8. http://bit.ly/Est4ble
 9. http://bit.ly/SpainIPTV2
 10. http://bit.ly/ListSpain
 11. http://bit.ly/Nibl3IPTV
 12. http://bit.ly/M3UAlterna
 13. http://bit.ly/IPTVMussic

Lista e filmave M3U nga Meksika

 1. http://bit.ly/Films-FULL
 2. http://bit.ly/Pelis-IPTv
 3. http://bit.ly/PelisHDAlterna
 4. http://bit.ly/PELISSM3U
 5. http://bit.ly/tvypelism3u
 6. http://bit.ly/TVFilms
 7. http://bit.ly/FIlmss

Listat më të mira të përditësuara dhe falas të M3U

Tani që kemi instaluar një program që mbështet skedarët M3U, mund të fokusohemi vetëm në gjetjen e listave më të mira M3U që janë të përditësuara dhe 100% falas.

Edhe pse ndonjëherë nuk është aq e lehtë të gjesh këto lista, ne Ne kemi bërë një kërkim për ju dhe më pas ju lëmë listat më të mira M3U që përditësohen nga distanca dhe qasja e të cilave është plotësisht falas.

Listat IPTV - M3U e Spanjës dhe sportet

 • https://www.tdtchannels.com/lists/channels.w3u
 • https://pastebin.com/raw/ZzGTySZE
 • https://bit.ly/30RbTxc
 • http://bit.ly/2Eurb0q
 • https://pastebin.com/CwjSt2s7
 • https://pastebin.com/qTggBZ5m
 • https://www.achoapps.com/listas/spain5.m3u
 • https://www.achoapps.com/listas/lista25.m3u
 • https://www.achoapps.com/listas/lista21.m3u
 • http://bit.ly/Est4ble
 • http://bit.ly/SpainIPTV2
 • http://bit.ly/ListSpain
 • https://www.achoapps.com/listas/spain3.m3u
 • https://www.achoapps.com/listas/lista20.m3u
 • https://download938.mediafire.com/3lnxxmb21i4g/1ggt99buu1s3te8/lista14.m3u
 • https://www.achoapps.com/listas/spain1.m3u
 • https://download2268.mediafire.com/84y0q93wwh7g/4726723yp2g6hyk/deportes4.m3u
 • https://pastebin.com/raw/wCnHCDX2
 • https://pastebin.com/raw/sfym2SDK
 • https://pastebin.com/raw/KVtaQaMC
 • https://www.achoapps.com/listas/deportes2.m3u
 • http://bit.ly/tv_spain
 • http://bit.ly/TV_ESPAÑA
 • http://bit.ly/Spain_daily
 • http://bit.ly/IPTV-Spain
 • http://bit.ly/SpainnTV
 • http://bit.ly/futebol-applil
 • http://bit.ly/deportes-applil
 • http://bit.ly/DeportesYmas
 • http://srregio.xyz/IPTV/deportes.m3u

Listat IPTV - M3U latine dhe botërore

 • https://bit.ly/2Jc5jcC
 • https://pastebin.com/raw/m11N86gE
 • https://pastebin.com/raw/mAq5CBp0
 • https://pastebin.com/raw/SVMqUBkL
 • https://pastebin.com/raw/3tecxa8a
 • https://pastebin.com/8SiGgkLD
 • https://www.achoapps.com/listas/lista23.m3u
 • https://www.achoapps.com/listas/acho.m3u
 • http://bit.ly/Lat1N0s
 • http://bit.ly/ListaFluxs
 • http://bit.ly/ListAlterna
 • http://bit.ly/2OPhDp9
 • https://pastebin.com/raw/1FhEANdf
 • http://bit.ly/2E9eY3Z
 • https://pastebin.com/8SiGgkLD
 • https://pastebin.com/raw/E0j4PBjw
 • https://pastebin.com/raw/crxn9FRx
 • http://bit.ly/_Latinotv
 • https://pastebin.com/raw/v0F0E4EK
 • http://bit.ly/Argentina_tv
 • https://www.achoapps.com/listas/mexico3.m3u
 • https://download2268.mediafire.com/b3ohzbm68xhg/smj0lupk43myc6s/argentina.m3u
 • http://bit.ly/la_mejor
 • http://bit.ly/_TVMEX
 • http://bit.ly/Argentina_tv
 • http://bit.ly/_latinovariado
 • http://bit.ly/USA-_TV
 • http://bit.ly/variada_tv2

Listat IPTV - M3U e filmave dhe serialeve

 • http://bit.ly/Pelis-IPTv
 • http://bit.ly/TVFilms
 • http://bit.ly/tvypelism3u
 • http://bit.ly/PELISSM3U
 • http://bit.ly/PelisHDAlterna
 • http://bit.ly/TVFilms
 • http://bit.ly/Pelis-IPTv
 • http://bit.ly/tvypelism3u
 • http://bit.ly/Films-FULL
 • http://bit.ly/PelixFULL
 • http://bit.ly/CIN3FLiX

Si të ngarkoni listat M3U në Qviart Combo V2

Qviart Combo V2 është një satelit dixhital dhe dekoder ose marrës TDTHD, i cili gjithashtu ka mbështetje standarde DVB-T2 dhe DVB-S2. Transmetohet i qëndrueshëm dhe lehtëson regjistrimin përmes cilësdo prej dy porteve USB, gjithashtu ka një Media Player me cilësi të jashtëzakonshme imazhi për shkak të përkufizimit të tij 1080p FullHD.

Për të shijuar argëtimin, duhet të instaloni kanalet tuaja të preferuara dhe këtu janë dy opsione, sipas listave dhe kanal pas kanali:

Para së gjithash përgatitni një listë rezervë të kanaleve, më pas:

 1. Fusni pendrive tuaj me kanalet dhe zgjidhni opsionin USB.
 2. Zgjidhni butonin e verdhë që thotë "Ngarko të dhënat".
 3. Pajisja do t'ju kërkojë një konformacion në formën e pyetjes "¿upload? ”, për të cilën ju përgjigjeni se”SI".
 4. Koha per "Shkarko listën", duke e zbërthyer skedarin.
 5. Kur futni pendrive në dekoder, kaloni nga kanali 1 në Menyja> Zgjerimi> Menyja USB.
 6. Ju zgjidhni listën.
 7. Shtypni "OK".
 8. Do t'ju kërkojë të konfirmoni "Për të përditësuar?"
 9. pergjigju"SI".

Pas disa sekondash do të mund të dilni nga menyja dhe të fikni pajisjen nga telekomanda dhe më pas fizikisht nga butoni i fikjes.

Kur e filloni përsëri pas një minute, lista M3U duhet të jetë tashmë e ngarkuar në Qviart Combo V2.

Shënim: Në rast se nuk përditësohet, duhet të kontrolloni konfigurimin e rrjetit. Dhe nëse keni lënë pas një kanal, mund të ndiqni hapat e mëposhtëm.

Ngarkimi i kanalit

 1. Hapi i parë është të futni opsionin IPTV.

 1. Pastaj do të shihni ekranin e mëposhtëm:

 1. Pastaj zgjidhni opsionin me të kuqe që thotë "shtoj“Për të shtuar një kanal të ri.

 1. Fjalëkalimi i paracaktuar do të jetë 0000, shkruani dhe vazhdoni:

Ju mund të hyni në kanal në disa mënyra:

 • Emri i kanalit.
 • URL e figurës: Duke zgjedhur shigjetën djathtas të komandës, mund të futni URL-në me një imazh që do të jetë ikona e kanalit.
 • URL e videos: Një opsion tjetër që do të shihni kur të klikoni shigjetën djathtas është të futni URL-në e kanalit të zgjedhur në IPTV.
 • Flamuri i të rriturve: për kanale për të rritur.
 • Pasi të keni futur URL-në e kanalit dhe të zgjidhni OK, filloni të ngarkoni kanalin.

Çdo kanal ngarkohet në rreth 45 sekonda.

 1. Në fund të çdo hyrjeje, faqja kryesore do të shfaqë një pllakë. Këtu shihni efektin e shkaktuar nga futja e imazheve nga kanalet. Nëse nuk e kemi shtuar me imazhe do të duket kështu:

6. Për të shtuar imazhe, thjesht zgjidhni butonin blu që thotë "redaktoj".

Me këta hapa të thjeshtë mund të shtoni kanalet e preferuara në Qviart Combo V2.

Si të instaloni listat M3U në SS IPTV

Ne ju rekomandojmë të ndiqni hap pas hapi për të instaluar Lista M3U në SS IPTV:

 1. Shkoni te aplikacioni SSIPTV në televizorin tuaj inteligjent.

  1. Hapet dialogu i mëposhtëm:

3. Zgjidhni settings, siç tregon shigjeta:

Ekrani i mëposhtëm do të shfaqet:

 1. Më pas duhet të krijoni një kod lidhjeje. Zgjidhni opsionin Merr kodin (Shigjeta 1) dhe do të krijohet një kod alfanumerik që duhet ta kopjoni (shigjeta 2).

 1. Tani shkoni në faqen zyrtare të SSIPTV nga shfletuesi juaj duke klikuar këtu.

Do të shihni ekranin e mëposhtëm

 1. Vendos kodin aty ku thotë Futni kodin e lidhjes (Shigjeta 1 në imazhin tjetër).

zgjedh SHTO PAJISJEN (Shigjeta 2).

 1. Kjo faqe do të hapet ku duhet të gjeni vendin ku thotë Lista e jashtme e luajtjes dhe zgjidhni në SHTO ARTIKUJ.

Do të hapet një dritare pop-up

 1. Në këtë duhet të futni të dhënat e mëposhtme:
Emri i shfaqur: Emri i listës. Për shembull: Lista ime M3U
Burimi: URL-ja e listës M3U që dëshironi të ngarkoni.

 

 

 1. zgjedh OK.

 1. Dritarja kërcyese do të mbyllet dhe ekrani do të mbetet aty ku duhet të ruani të dhënat e futura, duke zgjedhur opsionin

 1. Tashmë në aplikacionin e SmartTV-së tuaj duhet të përditësoni informacionin, duke zgjedhur ikonën e kundërsulm në krye të menysë djathtas:

 1. Tani e tutje ju mund t'i shikoni të gjitha kanalet nga lidhja juaj.

U krye u instalua me sukses listën tuaj M3U në SS IPTV.

Pse të krijoni një listë në SS IPTV?

Të jetë në gjendje të vendosë një rend të personalizuar të riprodhimit dhe të eliminojë skedarët e panevojshëm, ose të shtojë të reja. Në këtë mënyrë ju kurseni mundimin e shtimit të tyre individualisht.

Çdo listë duhet të shkarkohet në pajisje ose të paktën të ruhet në "Llogaria ime", në rastin e përdorimit të ForkPlayer në Smart-TV.

Si një shënim i rëndësishëm për t'u theksuar, nëse ajo që dëshironi është të dëgjoni muzikë dhe keni një lidhje të mirë me internetin, nuk keni nevojë të ruani listën e luajtjes. Do të jetë e mjaftueshme vetëm ta ngarkoni atë në luajtës, pajisje celulare ose PC.

nxitimi i arit në Australi