Listat kryesore latine M3U 2022

Shikoni TV me transmetim Është një nga format e argëtimit më të përdorur nga përdoruesit, për këtë ju duhet vetëm të keni një aplikacion që ju lejon të luani përmbajtjen tuaj multimediale dhe të ruani listat tuaja me +4000 kanale të preferuara.

Pra, në këtë postim do t'ju tregojmë listat më të mira latine M3U dhe si t'i luani ato në IPTV Player Latino. A je i interesuar? Vetëm vazhdoni të lexoni...

Listat më të mira Latino M3U 2022

Këtu ju lëmë disa lista në formatin latin M3U që mund t'i luani. Ato janë më të qëndrueshmet sipas mendimit të përdoruesve, por mbani në mend se disa prej tyre kanë dështime të riprodhimit për shkak të ndryshimeve në URL-të që kanalet bëjnë vazhdimisht.

Prandaj rekomandohet që herë pas here të kontrolloni publikimet tona, pasi do të ngarkojmë më shumë lista të përditësuara në mënyrë që argëtimi të mos ndalet.

Disa nga listat latine M3U të disponueshme për ju janë:

 • http://bit.ly/VIP-LIST4
 • https://pastebin.com/raw/89S0bBCp
 • https://pastebin.com/raw/W0vHFHLi
 • https://www.achoapps.com/listas/acho.m3u
 • http://bit.ly/Lat1N0s
 • http://bit.ly/ListaFluxs
 • http://bit.ly/ListAlterna
 • http://bit.ly/2OPhDp9
 • https://pastebin.com/raw/1FhEANdf
 • http://bit.ly/2E9eY3
 • https://pastebin.com/8SiGgkLD
 • https://pastebin.com/raw/E0j4PBjw
 • https://pastebin.com/raw/crxn9FRx
 • http://bit.ly/_Latinotv
 • https://pastebin.com/raw/v0F0E4EK
 • http://bit.ly/Argentina_tv
 • https://www.achoapps.com/listas/mexico3.m3u
 • https://download2268.mediafire.com/b3ohzbm68xhg/smj0lupk43myc6s/argentina.m3u
 • http://bit.ly/la_mejor
 • http://bit.ly/_TVMEX
 • http://bit.ly/Argentina_tv
 • http://bit.ly/_latinovariado
 • http://bit.ly/USA-_TV
 • http://bit.ly/variada_tv2
 • https://pastebin.com/raw/vqX9b6Np
 • https://pastebin.com/raw/vZvGJRkU
 • https://pastebin.com/raw/gJztaDLA
 • https://pastebin.com/TRwHRwSV
 • https://pastebin.com/raw/dVdZbxZw
 • https://pastebin.com/raw/k0ViLC0y
 • https://pastebin.com/raw/C5LnC3YF
 • https://pastebin.com/raw/3Fy83PkY
 • https://pastebin.com/raw/VrjHb7wE
 • https://pastebin.com/raw/JGMW7nJf
 • https://pastebin.com/raw/8yaR4WES
 • https://pastebin.com/raw/aS8PtdK7
 • https://pastebin.com/raw/eicWwntx
 • http://bit.ly/VIP-LIST4
 • https://pastebin.com/raw/89S0bBCp
 • https://portal.zonictv.com:9090/guide/mry8s52qqwe/guide.xml
 • https://portal.zonictv.com:9090/streams/hls/mry8s52qqwe
 • https://portal.zonictv.com:9090/guide/mry8s52qqwe/guide.gz
 • https://portal.zonictv.com:9090/streams/mry8s52qqwe
 • https://pastebin.com/raw/8yaR4WE
 • https://goo.gl/XcVigz
 • https://goo.gl/YgKeSB
 • https://goo.gl/A8AJ7z
 • http://bit.ly/L4tinm3u
 • http://bit.ly/m3uu-Latin
 • https://pastebin.com/raw/yyEuCD54
 • http://srregio.xyz/IPTV/alterna.m3u
 • http://srregio.xyz/IPTV/alterna2.m3u
 • https://pastebin.com/raw/W0vHFHLi
 • zonictv.com:9090/guide/mry8s52qqwe/guide.xml
 • zonictv.com: 9090/streams/hls/mry8s52qqwe
 • zonictv.com: 9090/guide/mry8s52qqwe/guide.gz
 • zonictv.com: 9090/streams/mry8s52qqwe
 • https://tvplayerlatino.com/lista.m3u (esta última es la lista de canales oficial de la aplicación).

Çfarë është IPTV Player Latino?

Është një lojtar i listës M3U që do t'ju lejojë të shijoni televizionin më të mirë të transmetimit. Ky aplikacion është i disponueshëm për Android dhe iOS përkatësisht përmes dyqaneve online App Store dhe Play Store.

Nëse dëshironi ta shkarkoni programin drejtpërdrejt në kompjuterin tuaj, mbani në mend se duhet të keni të instaluar një emulator Android, pasi deri më sot nuk ka asnjë program (.exe) që mund të ekzekutohet dhe instalohet në Windows. Rekomandimi ynë është që të përdorni  BlueStacks.

Siç nënkupton edhe emri i tij, IPTV Player Latino punon me protokollin IPTV, domethënë përdor protokollin IP për të transmetuar sinjalin e një kanali të caktuar. Përveç kësaj mund të luhet vetëm përmes një brezi të gjerë ose interneti, dhe nuk funksionon përmes sinjalit kabllor pasi kanalet zakonisht transmetojnë.

Një fakt kurioz është se IPTV Player Latino është për përdorim ekskluziv të Amerikës Latine, prandaj mund të shijoni vetëm listat M3U, përmbajtja e të cilave është kanale latine. Aplikacioni ka gjithashtu një motor kërkimi të thjeshtë por të fuqishëm të shtuar me të cilin mund të gjeni përmbajtjen më të mirë argëtuese.

Karakteristikat kryesore të IPTV Player Canales Latino

Pa asnjë dyshim, Është një nga aplikacionet me popullaritetin dhe shkallën më të lartë të shkarkimit, duke përfshirë edhe një pjesë të madhe të Spanjës që përdor këtë aplikacion. duke pasur parasysh ndikimin e madh të Amerikës Latine që ka vendi.

Pra, ndër karakteristikat e tij më të spikatura kemi:

 1. Paraqitja e personalizueshme: Aplikacioni ka më shumë se dhjetë dizajne të ndryshme, me të cilat mund të personalizoni ndërfaqen sipas shijeve dhe preferencave tuaja.
 2. Udhëzues EPG: Të cilat ju lejojnë të qëndroni të vetëdijshëm për gjithçka, sepse mund të zbuloni se çfarë do të transmetojnë listat tuaja.
 3. Zgjidhni cilësinë që ju pëlqen më shumë: Nëse jeni nga ata që keni lidhje jo aq të shpejta, kjo është një veçori që do t'ju pëlqejë. Ndryshe nga aplikacionet e tjera, Në IPTV Player Latino ju mund të zgjidhni cilësinë e riprodhimit midis rezolucionit të ulët, të mesëm dhe të lartë sipas gjerësisë së brezit tuaj.
 4. Mbani listat tuaja në rregull: Kjo ju lejon të gjeni më shpejt atë që kërkoni. Ju mund të zgjidhni midis rendit alfabetik, kategorive dhe shumë opsione të tjera.
 5. Motori i zgjuar i kërkimit: Ky aplikacion ka një motor kërkimi të thjeshtë por shumë të fuqishëm. Mund të kërkoni në kohë reale dhe të gjeni ngjarjen ose kanalin që dëshironi të shijoni me saktësi të lartë.
 6. Shumëllojshmëri argëtimi: Me IPTV Player Latino mund t'i thoni lamtumirë mërzisë, pasi Përveç shikimit të kanaleve, mund të shikoni edhe seriale, miniseriale, filma, ngjarje sportive dhe çdo lloj tjetër përmbajtjeje që kërkoni.

Si të ngarkoni listat në IPTV Player Latina?

Meqenëse ju keni vendosur dhe instaluar aplikacionin në telefonin tuaj inteligjent Android ose iOS, ne mund t'i shtojmë vetëm listat tona M3U në luajtës.

Listat për luajtje M3U Latino

Fillimisht duhet të hapni aplikacionin, do të kuptoni që tashmë ekziston një listë e kanaleve që vijnë si parazgjedhje, por në versionet e fundit është inkorporuar opsioni për të shtuar listat tuaja.

Për të shtuar listat tuaja, rrëshqitni ekranin nga e majta në të djathtë dhe menyja do të shfaqet. Opsioni i parë është të shtoni listat M3U të përdoruesit.

Klikojmë dhe në ndërfaqen që shfaqet thjesht i jepni listës një emër dhe në rreshtin tjetër shtoni vetëm adresën ku është ruajtur lista.

Programe për të parë listat M3U Latino në PC

Aktualisht ekzistojnë shumë programe ose aplikacione për të luajtur listat tona M3U dhe për të shijuar kështu programimin dhe argëtimin e mirë.

Këto janë disa nga programet më të njohura dhe më të vlerësuara nga komuniteti. Shumica dërrmuese janë të pajtueshme me shumë pajisje dhe mbështesin shumë lloje të formateve të riprodhimit.

 1. VLC Media Player.
 2. 5K Player.
 3. Pleeks.
 4. Lojtar OTT.
 5. Çfarë?
 6. SimpleTV.
 7. Player MilPTV.
 8. ProgDVB / ProgTV.
 9. IPTV.
 10. IPTV Smarter Pro.
 11. GSE Smart IPTV
 12. Player TV falas.
 13. PotPlayer.

Siç mund ta keni vënë re, keni para jush një shumëllojshmëri të gjerë opsionesh nëse doni të shijoni përmbajtjen më të mirë televizive: filma, seriale, dokumentarë, muzikë, radio dhe më shumë.

Vazhdoni dhe shijoni përvojën më të mirë në argëtimin dhe argëtimin televiziv nga komoditeti i shtëpisë tuaj, në zyrë ose kudo.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar

Mos harroni të vizitoni: