Listat më të mira M3U për IPTV në Spanjë 2022

Nëse jeni duke kërkuar listat M3U Spanjë për t'i riprodhuar ato në platformat IPTV ose SmartTV, ky postim është për ju. Ne do t'ju prezantojmë me një listë të përditësuar të listave M3U filma, seriale, dokumentarë, kanale dhe shumë më tepër me përmbajtjen më të mirë unike për Spanjën.

edhe Ne do t'ju tregojmë platformat e shumta të riprodhimit që keni në majë të gishtave për të marrë përmbajtjen më të mirë të transmetimit nga komoditeti i divanit tuaj. Qëndroni deri në fund dhe filloni të shijoni argëtimin.

[Toc]

Shtoni listat IPTV M3U Spanja në SmartTV

Nëse keni privilegjin të keni një TV Smart dhe akses në internet me brez të gjerë, atëherë mund të filloni të shtoni listat tuaja M3U kështu që ju mund të shijoni argëtimin më të këndshëm dhe të larmishëm.

Listat më të mira M3U España

Për ta bërë këtë, ne duam t'ju themi se ka shumë aplikacione ose programe me të cilat SmartTV juaj mund të transmetojë dhe luajë listat. M3U Çfarë ju pëlqen më shumë? Ndër më të njohurit kemi “OTT Player” dhe Kodi Media Player, më pas kemi “SS IPTV”, pasuar nga “Smart IPTV” dhe në fund është “Rosadin TV”.

Të gjitha këto aplikacione mund të shkarkohen në SmartTV tuaj pa probleme. Pasi t'i keni instaluar, mbetet vetëm të konfiguroni programet në mënyrë që informacioni të sinkronizohet me televizorin inteligjent.

Për të konfiguruar këto programe dhe aplikacione, duhet të shkoni në faqen zyrtare të internetit dhe të ndiqni hapat për të shtuar listat M3U që të pëlqen më shumë.

Në rast se ende nuk dini si ta bëni këtë, ju ftojmë të vizitoni postimet tona të mëposhtme ku ju shpjegojmë hap pas hapi se si t'i bashkëngjitni listat M3U në këto aplikacione.

Listat më të mira M3U Spanja falas dhe e përditësuar

Tani që ju e dini se si të ngarkoni listat M3U Në aplikacione dhe programe të ndryshme, ne kemi vetëm detyrën të gjejmë listat tona më të mira. Kjo nuk është një detyrë e lehtë, por as e pamundur.

Megjithatë, duke menduar për komoditetin dhe komoditetin tuaj, Ne kemi vendosur të kërkojmë dhe testojmë listat më të mira M3U premium me përmbajtje kryesisht spanjolle, dhe që janë gjithashtu falas dhe gjithmonë të përditësuara.

Më poshtë janë listat më të mira M3U falas dhe i përditësuar për tdt në Spanjë:

 • http://bit.ly/M3U-SPAIN
 • http://srregio.xyz/IPTV/spain.m3u
 • http://srregio.xyz/IPTV/deportes.m3u
 • http://bit.ly/espanias
 • http://bit.ly/30AyvkM
 • http://bit.ly/SpainIPTV2
 • http://bit.ly/2NyY6qo
 • http://bit.ly/SpainStabbles
 • http://bit.ly/tv_spain
 • http://bit.ly/TV_ESPAÑA
 • http://bit.ly/Spain_daily
 • http://bit.ly/_spain02
 • http://bit.ly/IPTVSpain
 • http://bit.ly/SpainnTV
 • http://bit.ly/IPTV-Spain
 • http://bit.ly/Spainnns
 • xyz/IPTV/regiotv.m3u
 • http://bit.ly/2HxPgW3
 • http://bit.ly/2LaHoLh

Pajisjet dhe aplikacionet për të parë listat M3U (IPTV) në Spanjë

Më poshtë do të paraqesim një sërë listash, në varësi të softuerit ose pajisjes që përdorni, për të luajtur listat M3U sipas preferencës suaj

Windows dhe Mac

 1. VLCMediaPlayer.
 2. 5K Player.
 3. Pleks
 4. Lojtar OTT.
 5. Kodi Media Player.

android

 1. IPTV dembel.
 2. IPTV.
 3. Ott Lojtar.
 4. IPTV Smarter Pro.
 5. IPTV Player Newplay.

Smart TV

 1. VLCMediaPlayer.
 2. Kodi Media Player.
 3. IPTV dembel.
 4. OttPlayer.
 5. I zgjuar IPTV.
 6. SSIPTV.

MAC tuaj

 1. GSE SmartIPTV.
 2. IPTV Smarter Pro.
 3. Kodi Media Player.
 4. VLCMediaPlayer.

iOS / iPhone - iPad - Apple TV

 1. GSE SmartIPTV.
 2. Player IPTV.
 3. Televizioni – IP TV unik, M3U.
 4. IPTV-Lojtar i zgjuar.

Konzolat Xbox dhe PS 3 dhe 4

 1. Player MyIPTV.
 2. Kodi Media Player.

Listat më të mira M3U premium për Spanjën

Këto janë listat më të mira të përzgjedhura në format M3U me kanalet më të përditësuara televizive, sportive, filmave dhe serialeve spanjolle. Këto lista mund të shtohen dhe luhen në cilindo nga programet e përmendura më sipër.

Më e shikuara: listat M3U latino

Po kështu, këto programe mund të sinkronizohen me çdo pajisje, kështu që nuk është e nevojshme t'i shtoni ato sa herë që ndërroni pajisje.

Thjesht shtojeni një herë nga kompjuteri juaj dhe mund ta shijoni në të gjitha pajisjet e sinkronizuara.

listat M3U España

Një rekomandim i fundit, këto lista mund të paraqesin problem për të luajtur një ose tjetrin kanal. Kjo është shumë e zakonshme sepse disa prej tyre ndryshojnë vazhdimisht URL-të ku është pritur transmetimi i transmetimit.

Prandaj, duhet t'i ktheheni vazhdimisht këtij artikulli në mënyrë që të merrni lista të reja më të përditësuara dhe të testuara nga ne.

 • http://bit.ly/M3U-SPAIN
 • http://srregio.xyz/IPTV/spain.m3u
 • http://srregio.xyz/IPTV/deportes.m3u
 • http://srregio.xyz/IPTV/regiotv.m3u
 • https://pastebin.com/raw/ZzGTySZE
 • https://bit.ly/30RbTxc
 • http://bit.ly/2Eurb0q
 • https://pastebin.com/CwjSt2s7
 • https://pastebin.com/qTggBZ5m
 • https://www.achoapps.com/listas/spain5.m3u
 • https://www.achoapps.com/listas/lista25.m3u
 • https://www.achoapps.com/listas/lista21.m3u
 • http://bit.ly/Est4ble
 • http://bit.ly/SpainIPTV2
 • http://bit.ly/ListSpain
 • https://www.achoapps.com/listas/spain3.m3u
 • https://www.achoapps.com/listas/lista20.m3u
 • https://download938.mediafire.com/3lnxxmb21i4g/1ggt99buu1s3te8/lista14.m3u
 • https://www.achoapps.com/listas/spain1.m3u
 • https://download2268.mediafire.com/84y0q93wwh7g/4726723yp2g6hyk/deportes4.m3u
 • https://pastebin.com/raw/wCnHCDX2
 • https://pastebin.com/raw/sfym2SDK
 • https://pastebin.com/raw/KVtaQaMC
 • https://www.achoapps.com/listas/deportes2.m3u
 • http://bit.ly/tv_spain
 • http://bit.ly/TV_ESPAÑA
 • http://bit.ly/Spain_daily
 • http://bit.ly/IPTV-Spain
 • http://bit.ly/SpainnTV
 • http://bit.ly/futebol-applil
 • http://bit.ly/deportes-applil
 • http://bit.ly/DeportesYmas
 • http://srregio.xyz/IPTV/deportes.m3u

Një tjetër trend i Transmetimi i argëtimit bëhet përmes IPTV të Movistar. Ky është një shërbim me pagesë, por mjaft fitimprurës dhe gjithashtu ka veçori që do t'ju bëjnë të dëshironi ta instaloni. Le të shohim më shumë.

Çfarë është Movistar IPTV?

Movistar Spanja, ofron një shërbim televiziv me fibra optike që luan kanale me pagesë duke hyrë në adresën IP të kanalit në fjalë dhe që mund të shijohet vetëm me instalimin e thjeshtë dhe të shpejtë, nga i njëjti përdorues, të një dekoderi që lidhet me internetin.

Ndër përfitimet e shumta që ofron kjo kompani telekomunikacioni për të shijuar transmetimin e televizionit, mund të përmendim sa vijon:

 • Përmban aplikacione Amazon Prime Video, YouTube, Netflix dhe YouTube Kids.
 • Ka një ndërfaqe të shpejtë dhe të shkathët në mënyrë që kur zaponi të jetë shumë komode.
 • Përmbajtja mund të regjistrohet drejtpërdrejt në cloud dhe të shikohet në dekoderat e tjerë që keni në shtëpinë tuaj, ose në çdo pajisje tjetër përmes Movistar Play.
 • Mbështet përmbajtjen me cilësi të lartë, duke përfshirë 4K.
 • Ai ndalon, e kthen prapa ose rinis përmbajtjen e drejtpërdrejtë. Ju gjithashtu mund të hyni në 24 orët e fundit të programimit të kanaleve televizive dhe madje ta regjistroni atë.

Si të përdorni listat private të Movistar TV?

Së pari duhet të kemi parasysh sa vijon:

 • Nuk është një shërbim falas.
 • Nëse tashmë keni shërbimin e fibrave optike, nuk mund të keni shërbimin standard dhe/ose anasjelltas.
 • Nuk kërkon instalimin e antenave të jashtme.
 • Përdoruesi duhet të ketë një portë HDMI në pajisjen ku është instaluar kutia e kabllove.

Nga ana tjetër, teknikët duhet të instalojnë në shtëpi një pajisje ONT, një ruter (i cili është i lidhur edhe me internetin) dhe një dekoder për çdo televizor.

Shërbimi Movistar TV punon me fibra optike për të riprodhuar përmbajtjen IPTV të kanaleve, por ndryshe nga programet e tjera, nuk mund të shtoni lista M3U Custom.

Tani, nëse nuk keni mundësinë të merrni shërbimet e Movistar TV, por dëshironi të shijoni kanalet e ofruara nga korporata falas, thjesht shkarkoni listat tona më të përditësuara dhe ruani ato për t'i riprodhuar në çdo nga lojtarët e përmendur më lart.

listat M3U nga Movistar për IPTV

 • http://bit.ly/_ANIMADO12
 • http://bit.ly/IPTV-Spain
 • http://bit.ly/tv_spain
 • http://bit.ly/Spain_daily
 • http://bit.ly/_spain02
 • http://bit.ly/TV_ESPAÑA
 • https://pastebin.com/raw/4cBP6g5G
 • http://bit.ly/SpainnTV
 • http://bit.ly/la_mejor
 • http://bit.ly/Meg4IPTV
 • http://bit.ly/M3UMundial
 • http://bit.ly/M3U-Variada
 • http://bit.ly/_TVVARIADA
 • http://bit.ly/variada_tv2
 • http://bit.ly/AlternaM3U
 • http://bit.ly/AlternaM3U2
 • http://bit.ly/VariadosTV
 • http://bit.ly/futebol-applil
 • http://bit.ly/deportes-applil
 • http://bit.ly/DeportesYmas
 • https://pastebin.com/raw/pcQAgv82
 • http://srregio.xyz/IPTV/deportes.m3u
 • https://raw.githubusercontent.com/applistasiptv/ListasIPTV/master/esportes-applil.m3u
 • http://bit.ly/Pelis-IPTv
 • http://bit.ly/TVFilms
 • http://bit.ly/tvypelism3u
 • http://bit.ly/Films-FULL