Shkarkoni TuneIn Radio Pro - Radio Live 25.2 APK

Radioja është një mjet komunikimi që nuk kalon pa u vënë re me ndryshimet teknologjike dhe risitë e ndryshme që kanë zënë vende thelbësore në jetën e përdoruesve, përkundrazi, mund të konsiderojmë se ka evoluar, duke arritur të përshtatet me mjediset dhe sfidat e reja. Këtë herë do të njohim versionin 25.2 të TuneIn Radio Pro në APK,…

lexoni më shumë

Shkarkoni TweakBox APK

Në treg ka shumë aplikacione që përdoruesit nuk janë në dijeni dhe humbasin si mundësi sepse janë jashtë iTunes ose Google Play Store, si për pajisjet tona portative ashtu edhe për PC. Për ata që nuk kanë përjetuar pak nga bota përtej dyqane të zakonshme, ju themi se ka…

lexoni më shumë

Shkarkoni versionin më të fundit të Deezer Premium MOD APK

Dëgjimi i muzikës është një aktivitet i zakonshëm që bëjnë pothuajse të gjithë përdoruesit e një pajisjeje Android. Kur bëhet fjalë për mënyrën se si ne zgjedhim muzikën, preferohet të zgjedhim shërbimet e riprodhimit në internet dhe të mos rrezikojmë gjithmonë ruajtjen e pajisjes sonë. Gjithçka që kërkohet është një lidhje e qëndrueshme me…

lexoni më shumë

Shkarkimi i Spotify Premium APK

Spotify Premium mod APK Shkarko versionin e fundit

Shkarkoni versionin më të fundit të Spotify Premium Apk për pajisjet Android. Ky aplikacion që ndajmë me ju sot funksionon shumë mirë, pa asnjë lloj gabimi apo dështimi. Ekipi i Spotify së fundi ka zbatuar një përditësim për të shtuar disa kufizime për përdoruesit që përdorin këto versione të modifikuara. Dërgimi i emaileve te shumica e…

lexoni më shumë