si të konvertohet nga m3u në mp4

Si të konvertohet nga m3u në mp4 shpjegohet hap pas hapi (në çdo sistem operativ)

si të konvertohet nga m3u në mp4

Një skedar në formatin M3U (zgjatja .m3u) është thjesht një skedar teksti i thjeshtë që përmban informacione të ruajtura që drejtojnë një URL në mënyrë që të mund të luhet. por nëse jeni duke kërkuar si të konvertohet nga m3u në mp4, në mënyrë që ta keni lokalisht dhe të përputhshëm me shumë media player ose ta shpërndani, duhet të ndiqni hapat e mëposhtëm që do të funksionojnë pothuajse në të gjitha sistemet operative të njohura.

lexoni më shumë

çfarë është m3u8

çfarë është m3u8

çfarë është m3u8

Nëse po mendoni çfarë është m3u8, ky artikull shpjegon gjithçka që duhet të dini për këtë lloj skedari, si dhe aplikacionet me të cilat mund të luhet dhe madje si ta konvertoni në formate të tjera nëse është e nevojshme, madje edhe të zgjidhni problemet që lidhen me këtë lloj skedari multimedial.

lexoni më shumë

Si të shikoni listat IPTV në Kodi?

Listat IPTV janë mënyra për të parë kanalet televizive falas pa pasur nevojë të kontraktoni shërbime nga operatorë të tillë si Movistar. Në kodi mund të gjeni dhe instaloni një sërë shtesash që ju lejojnë të luani kanale nga listat IPTV. Ne e dimë se nëse jeni këtu, kjo është sepse dëshironi të gjeni një mënyrë të thjeshtë për të…

lexoni më shumë

Listat e Wiseplay 2022

Nëse keni dëgjuar për listat Wiseplay dhe dëshironi një për pajisjen tuaj celulare, keni ardhur në vendin e duhur. Këtu do të gjeni gjithçka që duhet të dini për listat e Wiseplay, nga ajo që është, tek mënyra se si përdoren dhe sigurisht si të instaloni listat Wiseplay Prill 2022 shpejt dhe me lehtësi. Bashkohuni me ne dhe mund të…

lexoni më shumë

Shikoni garat e Formula 1 në internet dhe falas në 2022

Garat e Formula 1 janë të famshme në mbarë botën dhe më të priturat nga të gjithë fansat. Tani mund t'i shikoni ato falas në internet. Pra, shijoni teknologjinë e ofruar nga aplikacionet falas dhe lehtësisht të aksesueshme si Wiseplay ose AceStream dhe përfitoni nga transmetimet e transmetimit përmes pajisjeve të ndryshme. Si…

lexoni më shumë

Shkarkoni seritë tuaja të preferuara plotësisht falas me Pctnew

Duke ndjekur këtë udhëzues, do të jeni në gjendje të shkarkoni seritë tuaja të preferuara plotësisht falas me Pctnew. Çfarë është pcnew? Një shërbim që ofrohet përmes faqes Pctnew, e cila ka një numër të madh përdoruesish që garantojnë dobinë e tij. Megjithatë, disa faqe që ofrojnë këtë shërbim u bllokuan nga ofruesit e shërbimeve të internetit,…

lexoni më shumë

Si të merrni lidhje për të parë Arenavision me Acestream

Nëse jeni sportdashës dhe jeni të interesuar të ndiqni nga afër ndeshjet në kategoritë e ndryshme sportive në internet, ne kemi një zgjidhje që mund t'ju ndihmojë. Boksi, UFC, futbolli janë vetëm disa nga kategoritë më të pritura nga sportdashësit, por për arsye të ndryshme ndiqni transmetimet përmes…

lexoni më shumë

Shkarkoni IPTV Extreme Pro (i korrigjuar)

IPTV Extreme Pro është një mjet i dobishëm për të menaxhuar kanalet e programimit të drejtpërdrejtë dhe listat e luajtjes që përdoruesi ka bërë me VOD, pasi ato nuk janë përfshirë tani për tani, por priten së shpejti. Gjithnjë e më shumë njerëz shijojnë televizionin në internet, ku është shumë e lehtë të rregullohet, kontrollohet dhe…

lexoni më shumë

Shkarkoni përditësimin më të fundit të IPTV Smarters Pro

IPTV Smarters Pro është një aplikacion i mrekullueshëm i krijuar për përdoruesit që të marrin shërbim televiziv live, seri të ndryshme, Video On Demand (VOD) dhe përditësime të tjera në pajisjet e tyre Android. Shërbimi do të ishte i mundur edhe për ata që zotërojnë kuti Android, celularë në versione të ndryshme, Fire…

lexoni më shumë