Shkarkoni versionin e fundit të GB WhatsApp Delta APK

Ju ndoshta njihni disa apps Ngjashëm me atë që ju tregojmë sot, mund të themi se është një version i përmirësuar i GBWA që është projektuar me një stil të mrekullueshëm WAMOD, i cili garanton që përdoruesit të mund të kenë akses në të gjitha funksionet e ofruara nga WAMOD APK që ky version i GBWhatsapp përfshin në funksionet e tyre.

Përdoruesit e WAMOD do ta dinë që WAMOD ka mbetur pas për një kohë sepse zhvilluesit nuk kanë lëshuar asnjë përditësim, përgjigja ka qenë se ata kanë projekte më të mëdha, më kërkuese dhe të reja për të bërë. Padyshim, kjo nuk është një çështje shqetësuese sepse me APK GBWhatsapp Delta nevojat tuaja mbulohen, mjafton ta shkarkoni, të njihni funksionimin e tij të thjeshtë dhe të kuptoni se nuk keni nevojë për asgjë tjetër.

Informacioni i skedarit

Emri i aplikacionit GB WhatsApp DELTA
Versión 3.3.2 EXT
Madhësi 33 MB
Pajisjet mbështetëse Android 2.3 +
Kategori App Store
Klasifikim 2.20.123

Shkarkoni GB WhatsApp Delta APK 2021

Për çfarë flet GB WhatsApp DELTA APK?

Si fillim do t'ju tregojmë pak për origjinën e tij, produkti është zhvilluar nga DELTA Labs Studio, të cilët kanë publikuar shumë nga punimet e tyre që konsistojnë në krijimin e produkteve të ndryshme në thelb për Android; Shumica e aplikacioneve dhe veglave të tij janë të disponueshme në Google Play për një kohë të gjatë dhe faqe si kjo e jona, e specializuar në shkarkimin e aplikacioneve novatore falas dhe 100% funksionale.

Në rastin e GB WhatsApp Delta, puna që ata kanë bërë është disi ndryshe, sepse nuk është një produkt i ri ose nga e para dhe është më tepër një modifikim i një ekzistues, prandaj ata përdorin faqet jashtë Google Play ku këto llojet e ofertave nuk mund të publikohen. Nëse interesi juaj vazhdon dhe dëshironi të shkarkoni APK-në, thjesht vizitoni faqen tonë dhe shkarkoni me besimin se do të shijoni rekomandimin e të gjithë ekipit.

Mund t'ju interesojë:

Shkarkoni versionin më të fundit në 2022 të WhatsApp DELTA APK.

Nëse ju pëlqen stili i veglave iOS, ky është produkti që do t'ju bindë, GBWhatsApp është modern, i pastër dhe intuitiv, me karakteristika shumë të ngjashme me GBWA nga Atnfas Hoaks, i cili njihet si GBMODS. Në këtë rast, me GB WhatsApp funksionet nuk janë aq të shumta apo aq të ndryshme, por ato që ka janë në thelb ato që kërkon çdo përdorues.

Funksionaliteti i APK-së është i mirë, ndoshta funksionet e tij nuk janë të shumta, por nevojat minimale do të mbulohen në mënyrë të kënaqshme dhe nuk do t'ju duhet të drejtoheni në ndonjë komplement që nënkupton investime ekonomike apo shuma periodike.

Njihuni me karakteristikat e versionit të ri të WhatsApp Delta

Ne ju tregojmë tiparet kryesore të këtij APK, me të cilat nuk do të hezitoni të filloni ta përdorni sa më shpejt të jetë e mundur, ne do t'i zbulojmë ato.

 • Stickers: numri i ngjitësve mund të zgjerohet lehtësisht duke përdorur aplikacionin Any Stickers dhe të shijoni opsionet më të ndryshme dhe të ndryshme.
 • Hiqni dorë nga etiketat e përcjelljes: gjatë përcjelljes së mesazheve, në shumicën e aplikacioneve është bashkangjitur edhe etiketa e dërgimit të parë, këtu kontaktet ose miqtë tuaj nuk do të shohin asnjë etiketë në mesazhe.
 • Bllokimi i thirrjeve: në këtë version mund të përdorni funksionin e bllokimit të telefonatave duke i treguar ose jo tonin e ziles personit tjetër.
 • Opsioni i rrëshqitjes për t'iu përgjigjur thirrjeve: Për t'iu përgjigjur thirrjeve në grup, thjesht mund të rrëshqitni gishtin dhe të filloni bisedën menjëherë.
 • Nuk ka kufizime të postës së padëshiruar, versioni përfshin një përmirësim të veçantë paraprak të shtuar për përdoruesit në Indi.
 • Ai përfshin gjuhë të ndryshme si hindu, indonezisht, anglisht, spanjisht, italisht dhe portugalisht.
 • Funksioni i kyçjes aktivizohet me përdorimin e fjalëkalimit.
 • Lehtësia e heqjes së skedarëve WhatsApp nga pajisja juaj.
 • 35 ikona të ndryshme për të zgjedhur Launcher-in tuaj.
 • Përdoruesit mund të përdorin luajtës të jashtëm video, madje të krijojnë kopje rezervë.
 • Një riprodhues video i rekomanduar që mund t'ju ndihmojë është MX Player Pro.
 • Kufijtë e menaxhuar janë 50 MB video dhe 100 MB audio.
 • Përdoruesi mund të dërgojë imazhe origjinale pa kompresim.
 • Përdoruesit e aplikacionit GBWhatsApp mund të shikojnë statuse që arrijnë deri në 7 minuta video.
 • Nëse dëshironi, mund të ndryshoni fontin e aplikacionit tuaj, në aplikacionin Delta ka 30 shkronja të ndryshme për të zgjedhur.
 • Përfshin një programues automatik të mesazheve të përgjigjes me modalitetin mos shqetëso ose modalitetin DND.
 • Vendosni lehtësisht privatësinë tuaj.

Temat

Nëse jeni adhurues i konfigurimit të gjithçkaje sipas dëshirës tuaj, ky aplikacion ka 4 tema të ndryshme, ne mund të zgjedhim midis:

 • Tema të qarta
 • Temat e errëta
 • Tema transparente
 • Temat e personalizuara me ngjyra

Shijet, për sa i përket personalizimit të ngjyrave janë shumë të larmishme, më e pëlqyera nga shumë përdorues është ajo transparente, ky aspekt ngjall shumë ngjashmëri me WhatsApp Transparent Prime nga SAM. Mundësitë për ta ndryshuar atë ose për t'u kthyer në gjendjen origjinale janë të mëdha. Sa i përket skemës së personalizimit, ajo është ideale për ata që nuk qëndrojnë gjatë me të njëjtën pamje.

Ky aplikacion trajton shkurtoret shumë lehtë, thjesht shtypni dhe mbani ikonën që dëshironi, për shembull: kamerën ose bisedat dhe do të hapet shpejt.

Hapat për të instaluar GB WhatsApp DELTA APK (i përditësuar)

Përpara se të filloni shkarkimin dhe instalimin e APK-së, vazhdoni të bëni një kopje rezervë zyrtare të WA, për t'u siguruar që bisedat tuaja të vjetra do të ruhen ose restaurohen pasi të bëhet ndryshimi i versionit.

Kur bëni kopje rezervë, ju lutemi bëjeni këtë nga ruajtja e brendshme.

hapa:

 • Për të filluar çinstalimin e versionit tuaj zyrtar të WhatsApp zyrtar.
 • Gjeni lidhjen e shkarkimit të GBWhatsApp Delta APK në faqen tonë.
 • Filloni procesin e shkarkimit.

 • Pasi shkarkimi të ketë përfunduar, hapeni dhe identifikohuni. Ju lutemi vini re se duhet të keni një numër telefoni të aktivizuar. Së fundi, vendosni preferencat tuaja.

Pyetje të shpeshta

A mbledh aplikacioni të dhëna personale?

Jo, aplikacioni nuk mbledh asnjë lloj të dhënash personale nga përdoruesit.

A është e ligjshme për t'u përdorur GB WhatsApp Delta?

Sipas zhvilluesit zyrtar të aplikacionit nuk është, por në rastin tonë konsiderohet i papërshkueshëm nga ndalimi falë përditësimeve të vazhdueshme

Çfarë ndodh nëse llogaria personale është e ndaluar?

Përgjegjësia nuk është marrë e plotë, ne kujdesemi të bëjmë ndryshime në pamje dhe karakteristika.