Shkarkoni Tinder Gold Mod APK

Nëse dëshironi të takoni njerëz të rinj që jetojnë përvoja të shkëlqyera me shumë njerëz të ndryshëm, ndoshta një opsion i mirë është Tinder Gold Mod APK që aktualisht ofron opsione të shkëlqyera dhe novatore nën modalitetin e abonimeve Official Plus dhe Gold.

Është e zakonshme që kur përpiqemi të takojmë dikë që mund të konsiderohet i çuditshëm ose i ri, ka disa pritshmëri dhe madje edhe emocione kur presim të shohim mesazhet e reja çdo ditë.

Nëse nuk e njihni Tinder, ju ftojmë të hulumtoni botën kurioze të takimeve në të cilën mund të takoni aspekte të ndryshme të përdoruesve të tjerë dhe ndoshta të filloni një marrëdhënie interesante falë një platforme që i bashkon njerëzit prej vitesh.

Shkarkoni Tinder Gold Mod APK

Për çfarë flet Tinder Gold APK?

Për ata që janë tashmë përdorues të Tinder mund të gjejnë një opsion të ri në APK Tinder Gold, gjithashtu nëse jeni i ri në platformë ne ju rekomandojmë atë. Në fakt është një version i shkëlqyer ose një përmirësim i versionit normal ose origjinal, duke ofruar funksione të reja dhe përmirësime në aksesueshmëri, deri më sot janë vlerësuar më shumë se 30 miliardë kërkime.

Platforma eshkë Pozicionohet si më i vizituari në botë për sa i përket takimeve, megjithatë, në rastin e versionit normal në modalitetin e përdoruesit falas ka funksione që nuk janë të aksesueshme lirisht dhe për këtë arsye versioni Tinder Gold Mod është një opsion i shkëlqyer për përmirësimin e opsionet për takime dhe zgjedhjen e njerëzve.

Duke shkarkuar këtë APK të ri, ne do të kemi veçori të shkëlqyera:

Informacioni i versionit të Tinder Gold Mod

  • Emri: Tinder Gold Mod
  • Versioni: 11.13.5
  • Shkarkime: Më shumë se 100 milionë
  • Madhësia: 33 MB
  • Përditësimi i fundit: Gusht 2020

Si të shkarkoni versionin Tinder Gold APK për pajisjet Android?

Versioni i Tinder Gold nuk mund të shkarkohet përmes Google Play Store, është thelbësore të drejtoheni në lloje të tjera të faqeve të shkarkimit ose shërbimit për të marrë aplikacionin, pasi të keni marrë versionin normal, ju keni mundësinë të modifikoni këtë version dhe të hyni në Tinder Gold Parkoni APK-në dhe shijoni të gjitha funksionet e disponueshme, për shembull funksionet e mëposhtme:

Shpalljet Removed

Ads Removed është një funksion që lejon përdoruesin të shikojë një profil për të cilin ka qenë i interesuar, ta arrijë atë pa ndërprerje të reklamave, gjë që mund të na vonojë sapo duam të jemi të parët që kontaktojmë një person specifik.

Për të parë profilin që duam duhet të lëvizim ose rrëshqisim gishtin djathtas, pikërisht në vendin ku në versionin e paracaktuar hasim reklamat, por tani me versionin Tinder Gold Park kjo i përket së shkuarës.

Ju mund të pyesni veten pse ky është një funksion i rëndësishëm dhe është se një përdorues me përvojë e kupton se fluksi në Tinder është i tillë që përveç gjetjes së dikujt me një profil tërheqës, shpejtësia me të cilën lidhemi është gjithashtu e rëndësishme.

Pëlqime pa kufi

Në çdo rrjet social, çështja e "pëlqimeve" apo mua më pëlqen është vërtet emocionuese, sa më shumë të kemi, aq më shumë aktivitet po marrim. Kur përdorim versionin normal të Tinder, opsionet për të marrë pëlqime kushtëzohen me një numër specifik, nëse ato janë shteruar ose arrin kufirin e pëlqimeve të mundshme, ju mbeten pa opsione nëse më vonë gjatë ditës dikush tërheq vëmendjen tuaj dhe ju duan të kontaktojnë.

Do të thotë që duhet të presim të nesërmen për të shijuar pëlqimet e aktivizuara dhe kështu me siguri do të kemi humbur dhjetëra mundësi gjatë ditës.

APK Tinder Gold eliminon këtë kufizim dhe përdoruesi mund të përdorë pëlqimet për një sasi të pakufizuar, duke eksponuar mundësitë për të gjetur kë dëshironi ose me kë mund të krijoni kiminë e pritur.

5 Super Pëlqime ditore

Do të gjeni gjithashtu atë që mund të konsiderohet një shtesë për sa i përket pëlqimeve, duke zgjedhur "Super Pëlqimet" të disponueshme vetëm në versionin Gold, të cilat duan t'i tregojnë personit që i jepni se interesi juaj është vërtet i madh për ta takuar ose kontaktuar, mbani mend se në versionin normal, ky funksion është i kufizuar në një Super Like në ditë.

Një mënyrë tjetër për të marrë Super Pëlqime në Default Tinder është përmes blerjes ekskluzive, por tani nuk do të jetë e nevojshme falë Tinder Gold Mod, një opsion i suksesshëm dhe një gjerësi më e madhe për t'u lidhur me njerëz që nuk janë tërheqës ose shumë interesantë pa pasur nevojë të presin. 24 orë ose shpenzoni më shumë.

Takoni njerëz falas

Një avantazh që e bën edhe më të mirë Tinder Gold Mod është se gjithçka që lidhet me shpenzimet është plotësisht transparente, nuk ka shpenzime të fshehura dhe për sa i përket kushteve dhe kushteve është shumë miqësore për përdoruesit. Ideja qendrore e këtij projekti të ri është që njerëzit të mund të fillojnë të socializojnë marrëdhënie krejtësisht falas, siç duhet të jetë, pa kosto shtesë.

Në thelb, ndryshimi më interesant është se kur përdorni aplikacionin Tinder normal ose të paracaktuar, nëse përdoruesi dëshiron më shumë opsione, ai angazhohet të përdorë Tinder Plus / Gold dhe ky proces i blerjes kërkon disa shpenzime.

Ndërveprim me botën

Diçka që shkakton shumë pritshmëri është të takosh njerëz nga kudo në botë, largimi nga zona jote mund të jetë i pabesueshëm dhe ne e arrijmë atë duke vizituar profile ndërkombëtare që me Tinder Gold Mod është një seksion që nuk ka kufij, një detaj që ne nuk do të marrë me një llogari të Normal Tinder.

Përdorues të shumtë kanë histori suksesi me njerëz në një pjesë tjetër të botës, kështu që përfitoni, eksploroni dhe mësoni sa më shumë opsione që mundeni. Falë platformës ju mund të rrëshqitni nëpër botë dhe distanca nuk korrespondon me ndonjë problem, megjithëse po flasim për mijëra kilometra, mos harroni se kjo është e mundur vetëm me opsionin Gold.

Zhbllokoni rrëshqitjen e fundit që keni bërë

Nuk ka ndodhur që shumëkujt të rrëshqisim gishtin djathtas ose majtas pa dashje ose pa dashje, gabimisht mund të ndalojmë së admiruari një profil që arrijmë ta shikojmë vetëm për momentin dhe rrëshqasim nga ana tjetër, në fund ndjejmë se ne humbur, por në realitet Nëse zgjidhni Tinder Gold Mod, mund të zhbëni ose të ktheheni përpara lëvizjes së fundit që ne nuk duam.

Një shqetësim tjetër që mund të shmanget është se zhbërja ose kthimi i rrëshqitjes përfundimtare sugjeron gjithashtu që ne të kemi sukses në eliminimin e një rrëshqitjeje drejt një profili të njohur që nuk duam ta kontaktojmë më. Më parë ky proces ishte për përdoruesit e aplikacionit nën pagesë, por tani me versionin Gold të gjitha rikthimet janë të mundshme me një klikim të vetëm.

Tinder Gold APK ju shpërblen me një rritje mujore

Një impuls në Tinder do të thotë që e njëjta platformë ju vendos në një pozicion të privilegjuar në mënyrë që profili juaj të vizitohet nga më shumë njerëz, duke vlerësuar se ky impuls ju lejon deri në 10 herë më shumë shikime për një periudhë deri në 30 minuta, duke qenë një mundësi e shkëlqyer. për të rritur shanset për të gjetur një person ideal ose për t'u gjetur me një profil të suksesshëm.

Në Tinder normal, impulset duhet të blihen, por kjo mund të ndryshojë me versionin Gold, me të vërtetë pse të investojmë nëse këtu shijojmë një shtesë krejtësisht falas. Një këshillë e aplikuar për të gjithë përdoruesit është të vëzhgojnë se në cilën orë është më e përshtatshme që ata të përdorin impulsin e tyre, sepse sa më e madhe të jetë incidenca e përdoruesve në platformë, aq më shumë mundësi për të përfituar nga impulsi që kemi.

Me Tinder Gold Mod nuk keni nevojë të bëni Root

Përdoruesit e Tinder zakonisht rrënjosin pajisjen Android për të arritur një përdorim më të mirë të aplikacionit, megjithëse në realitet nuk është e nevojshme me asnjë version kur shkarkoni dhe hyni në Tinder Gold, duhet vetëm të shkarkoni APK-në dhe të vazhdoni me instalimin. Me këtë proces të kryer, ne kemi tashmë funksionet e plota të versionit më të mirë të Tinder në dispozicion.

Instalimi i Tinder Gold Mod Apk

Procesi i instalimit të Tinder Gold Mod Apk është vërtet i thjeshtë, do ta arrijmë me hapat e mëposhtëm:

  • Hapi i parë është shkarko Tinder Gold Mod Apk
  • Kur verifikoni që shkarkimi ka përfunduar, vazhdoni me hapjen e skedarit.
  • Identifikoni dosjen ku është shkarkuar skedari APK.
  • Pasi të zgjidhet skedari, sistemi Android do të kërkojë leje për të trajtuar burime të panjohura, mos harroni gjithmonë të jepni lejen.
  • Klikoni opsionin e instalimit.

shkarkimi i modës tinder

Por i fundit Ne aksesojmë lejet përfundimtare që kërkon sistemi dhe do ta kemi aplikacionin gati për përdorim.

Si përfundim, ju ftojmë të eksploroni me këtë mënyrë të mrekullueshme lidhjeje dhe pse jo të gjeni një person të mrekullueshëm që, ashtu si ju, pret një eksperiencë të bukur, pa kufij dhe kufij. Tinder është ideal për të kapërcyer frikën në lidhje me të tjerët, ai ofron lirinë për të njohur veten ashtu siç jemi, kërkon vetëm pak kohë dhe për të përjetuar përfitimin që platforma na ofron të gjithëve.