Shkarko versionin më të fundit të YouTube Music Premium APK

YouTube është aplikacioni muzikor më i përdorur në botë, përdoruesit e përdorin vazhdimisht për të dëgjuar muzikën e tyre të preferuar në çdo kohë, idealja do të ishte përdorimi i një aplikacioni që nuk na shfaq reklama apo reklama siç ndodh me YouTube-in e paracaktuar.

Për këtë 2020 tashmë në fuqi, ju rekomandojmë të provoni You Tube Music Premium APK, një version i jashtëzakonshëm ku mund të dëgjojmë të gjithë muzikën që duam, por me ndryshimin që bëjmë edhe pa parë reklama të padëshiruara. Ndoshta ju mendoni se me versionin normal arrin të njëjtën gjë, por në fund është e bezdisshme të kesh reklama në çdo fillim të videos ose në mes të tyre.

Për përdoruesit që janë të prirur të përdorin një llogari Premium YouTube, të gjithë mund të kenë qasje në të gjitha produktet e "Muzikës së Google Play" sepse të dy aplikacionet ndajnë Alfabet si matricë. Për shumë njerëz, disbursimi i një shume mujore parash për të kryer pagesën nuk është i mundur ose është thjesht një shpenzim që nuk duam ta bëjmë dhe me YouTube Music Premiun mund të marrim shërbimin më të mirë falas.

Duke përdorur YouTube Music Premiun, ne jemi të garantuar të dëgjojmë të gjithë muzikën që duam me cilësi, me një larmi dhe sasi të madhe opsionesh falë një MOD të aksesueshme për të gjithë.

Shkarkoni versionin më të fundit të YouTube Music Premium APK 3.75.50

Njohja e YouTube Music Premium APK

Nëse ka një aplikacion që integron inteligjencën artificiale në një mënyrë shumë të përshtatshme falë algoritmeve të zhvilluara duke menduar gjithmonë për një përmirësim të përvojave të përdoruesit, është YouTube Music Premium APK. Ky version ofron përveç elementeve bazë, si historia e kërkimit dhe rekomandime si platformat muzikore Apple ose Spotify, sugjerime për këngë ose këngë në varësi të situatës ose vendndodhjes së përdoruesit.

Përdoruesit Premium mund të konsiderojnë se kanë ende avantazhin që mund t'i shkarkojnë këngët një nga një dhe sa të duan, por nuk duhet të harrojmë se edhe pse në versionin YouTube Premuin APK Mod ne i shijojmë funksionet e ndryshme krejtësisht falas. Shpresojmë që në të ardhmen e afërt politikat e kriptimit të jenë të ndryshme.

Këtu janë veçoritë e versionit:

 • emër Premium Music Music YouTube
 • Madhësi 30 MB
 • Versión 3.75.50
 • Përditësimi i fundit Gusht 2020
 • zhvillues Ekipi i zhdukur
 • Shkarkime 100,000,000 +

Si të shkarkoni YouTube Music Premium APK Mod në pajisjet Android?

Përpara se të shkarkoni versionin YouTube Music Premium APK Mod në pajisjet Android, mund të zgjidhni gjithashtu një aplikacion tjetër që ju jep të njëjtën Edicioni i përparuar i YouTube që ofron të njëjtën gjë dhe që zhvillohet nga e njëjta kompani.

Versioni Vanced përdoret shumë shpesh në pajisjet pa rrënjë, por është gjithashtu efektiv në ato që janë rrënjosur. Një tjetër detaj që duhet pasur parasysh është se për të përdorur aplikacionin YouTube Music Premium duhet të instalojmë më parë MicroG APK në mënyrë që gjatë instalimit të versionit tonë të YouTube, Google Play të lejojë fillimin e seancës dhe procesi të përfundojë në mënyrë të kënaqshme.

Për të nisur shkarkimin, duhet të filloni gjithmonë me MicroG dhe që aplikacioni të mos jetë i rrënjosur, përndryshe mund të mos funksionojë.

Merrni parasysh karakteristikat e mëposhtme:

 • Versioni ofron riprodhim në sfond, domethënë riprodhim të vazhdueshëm edhe pasi telefoni të jetë bllokuar.
 • Riprodhimi bëhet pa reklamë, diçka që të gjithë e duam sigurisht.
 • Ne kemi rekomandime ose sugjerime për riprodhimin që bazohen në llojin e përdoruesit, aktivitetin e shpeshtë apo edhe vendndodhjen.

Me interes të madh është edhe lista e sugjerimeve ose HOT LIST që bën një numërim të tendencave rreth jush ose në botë dhe me avantazhin e veçantë të luajtjes së videos së bashku me audio ose thjesht duke përdorur butonin e çaktivizimit ose të quajtur "Vetëm dëgjo" .

Për shkarkimin e këngëve ju kujtojmë se në këtë version nuk është ende e mundur të bëhet kjo për shkak të kushteve të enkriptimit.

Në YouTube Music Premium Mod, përdoruesi do të shijojë seksione të ndryshme si albume, artistë të preferuar, këngë të preferuara, abonime dhe sigurisht lista luajtjeje ku ruhet muzika që keni zgjedhur.

Përdoruesi ka në dispozicion një audio me cilësi të lartë që gjithashtu me funksionin e barazimit mund të rregullojë tingujt e basit ose të trefishtë.

Një pikë shtesë e këtij APK është se ne mund të përdorim modalitetin e kufizimit, ideal për ne për të kufizuar të gjithë përmbajtjen që ne e konsiderojmë të papërshtatshme.

Së fundi, seksioni i titrave që është i dobishëm kur përmbajtja është në një gjuhë që nuk është e kuptueshme për ne.

Hapat për të instaluar You Tube Music MOD APK pa Root.

Hapi 1: Shkarkoni You Tube Music MOD APK nga këtu

Hapi 2: Kur procesi i shkarkimit të përfundojë, ne klikojmë për të filluar instalimin në pajisjen tonë Android, është gjithmonë e nevojshme që në këtë pikë të aktivizojmë cilësimet e sigurisë që korrespondojnë me "Burimet e panjohura" ose "Lejo këtë burim". Është shumë e rëndësishme që për të funksionuar, ne pranojmë gjithçka.

Hapi 3: Kur pranojmë lejet, shkojmë përsëri në dosjen e skedarit dhe fillojmë instalimin.

Hapi 4: Mos harroni se për këtë ne duhet të instalojmë MicroG APK dhe të vazhdojmë.

Hapi 5: Për të përfunduar hapim aplikacionin YouTube Music Premium dhe fillojmë seancën tonë, mos harroni të mbyllni dritaren kërcyese 30-ditore dhe kështu gjithçka është në kohën që dëshironi.

Instalimi i YouTube Premium me modulin Magisk

Në pjesën e parë të instalimit, duhet të përjashtojmë instalimin e MicroG gjatë fillimit të seancës, domethënë në këtë mënyrë nuk është e nevojshme, pasi instalimi ka bërë cilësimet dhe dritarja e fillimit do të renditet.

Ne mund të kërkojmë në këtë pikë të dimë mënyrën e trajtimit të MagikSu, nëse nuk jemi të sigurt se është e rëndësishme të kërkojmë informacionin e kërkuar nga detajet teknike që janë paraqitur, për t'ju ndihmuar të ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. Shkarko Magisk MOD për YouTube Music Mod.
 2. Hapni Magisk Manager dhe shkoni te Menyja.

 1. Prandaj kërkojmë seksionin e quajtur "Modulet", shkojmë te butoni +. Në listën e skedarëve do të ketë një skedar të veçantë ZIP ose të ngjeshur që është skedari YouTube Music Mod.
 2. Me kërkesë të Sistemit, ne duhet të vazhdojmë me rinisjen e pajisjes tonë dhe të përfundojmë aktivizimin.

Pas rinisjes së kompjuterit, seanca fillon dhe mbyllet dritarja pop-up që shfaqet, merrni parasysh se cila është metoda që i përshtatet më së miri asaj që dëshironi, mos e refuzoni opsionin e parë nëse kompjuteri juaj nuk do të rrënjoset.

Shpresojmë që këto këshilla të jenë ato që kërkoni dhe të përmbushin pritshmëritë tuaja për të shijuar një APK të pamposhtur dhe muzikën më të mirë.