Shkarkoni versionin më të fundit të WhatsApp Plus (AntiBan) APK

Nëse në ndonjë moment keni qenë përdorues i Whatsapp zyrtar do ta dini se nuk është më i disponueshëm, politikat dhe vendimet e marra nga pronari i tij (Mark Zuckerberg) e kanë hequr atë nga tregu për mjaft kohë dhe ne kemi mbetur me disa me ndjenjën e hidhur dhe të tjerë pa e provuar as atë. Sipas fjalëve të zhvilluesit, kishte njoftime për ndalimin dhe madje bllokimin e llogarive të lidhura me të në mediat sociale.

Dhe pikërisht WhatsApp Plus i ofroi përdoruesit funksione shumë të plota, siç është rasti i produktit që do të rekomandojmë sot APK WhatsApp Plus (AntiBan) në versionin e tij 8.75. Pavarësisht gjithë kësaj çmendurie dhe ndoshta egoizmit të plotë, ne kemi gjetur një opsion tjetër që na ofron zhvilluesi WhatsApp Plus Rafalense.

Rafalense ka shpërndarë një aplikacion tjetër të quajtur Plus Messenger i cili, siç mund ta imagjinoni, është një aplikacion i mesazheve të çastit që përdor Telegram API për funksionimin e tij dhe ka shumë funksione të dobishme.

Duke iu rikthyer temës që WhatsApp na sjell këtu, ne do të rekomandojmë një version të modifikuar që është shumë i ngjashëm me versionin zyrtar dhe që është më i mirë se shumë nga klonet që gjenden në ueb për t'u shkarkuar.

Ju mund të jeni të interesuar të shkarkoni

GB Whatsapp Delta APK

Shkarkoni FM Whatsapp APK

Shkarkoni WhatsApp Plus (AntiBan) APK

Le të njihemi me WhatsApp Plus APk

Në këtë rast, versioni është zhvilluar nga Alex Mods, dizajni është shumë i ngjashëm me Yo WhatsApp APK, në thelb bazohet në të, por me disa dallime. Kur e përdorin atë, përdoruesit mund të perceptojnë një performancë të mirë, duke shijuar shumë më tepër funksione në një WAMod sesa në versionin zyrtar.

Yo WA APK është një produkt shumë konkurrues dhe e vërteta është se WhatsApp Plus (AntiBan) APK 8.75 është edhe më shumë, pavarësisht nevojave të ndryshme të përdoruesve dhe shijeve që mund të zhvillojnë të gjithë, ju garantojmë se do ta vlerësoni. Një nga ndryshimet e mëdha me klonet e tjera është se WhatsApp Plus AntiBan APK nuk ka reklama pop-up, gjë që përmirëson përdorimin dhe mundësinë e komunikimit të të gjithë atyre që vendosin për produktin.

Shumë pyesin se cili është avantazhi i përdorimit të një versioni tjetër të WhatsApp të ndryshëm nga ai zyrtar, pse të mos qëndrojmë në klasik, por këtu zbulojmë se gjëja më interesante është se ky APK ju lejon të menaxhoni deri në 4 llogari të ndryshme WhatsApp në e njëjta pajisje Android, ju duhet vetëm instalimi i NoWhatsApp dhe kaq.

Shumë njerëz kanë numra të ndryshëm që janë të nevojshëm për aktivitetet që ne kryejmë, ata ndahen shumë herë në numra ekskluzivë ose llogari për familjen, për punë apo studime, me pak fjalë, çdo përdorues i di nevojat e tij imediate.

Informacion rreth WhatsApp Plus (AntiBan) APK version 8.75

 • emër WhatsApp +
 • Madhësi 32 MB
 • Versión 8.75
 • zhvillues Alex
 • Përditësimi i fundit Shtator 2020
 • Bazuar sq 2.20.157

Lidhja e shkarkimit

Shkarkoni WhatsApp Plus APK, versioni më i fundit i disponueshëm për pajisjet Android.

Nëse provoni të gjeni APk në dyqanin zyrtar të Android, nuk do ta gjeni sepse është një version i modifikuar, nuk është një produkt zyrtar WhatsApp. Nëse dëshironi të përfundoni shkarkimin, mund ta bëni atë nga lidhjet që ne ndajmë në faqen tonë zyrtare.

Mos harroni se për këtë version zhvilluesi zyrtar është Alex Mods dhe për të përfunduar instalimin duhet të çinstaloni paketën com.wa.

Këtu janë disa imazhe se si duket APK, përmes disa pamjeve të ekranit.

Le të njihemi me veçoritë specifike të versionit

Më pas, ne kemi bërë një listë me karakteristikat më të rëndësishme të aplikacionit, është e përshtatshme t'i njihni ato për të përfituar sa më shumë prej saj, mundësisht t'i lexoni para se të shkarkoni skedarin.

Harrojeni për ndalimet

Megjithëse është një version i modifikuar, përdoruesit nuk duhet të shqetësohen për humbjen e llogarisë së tyre për shkak të ndalimeve, në këtë rast Ministria e Mbrojtjes nuk ka probleme ndalimi, gjithçka është falas dhe funksionale, në fakt është njësoj si përdorimi i WA zyrtare.

Deri në 4 llogari WA mund të përdoren në të njëjtën pajisje

Siç e përmendëm në fillim, një nga karakteristikat e shkëlqyera është se ekziston mundësia e menaxhimit të deri në 4 llogarive të ndryshme WA në një pajisje të vetme, me këtë ju kurseni blerjen e pajisjeve të ndryshme dhe përmirësoni kohën në të cilën mund të përgjigjeni dhe menaxhoni privatësinë në lidhje me llogaritë.

Për të aktivizuar funksionin e shumë llogarive, është thelbësore që të shkarkoni gjithashtu NoWhatsApp që mund ta gjeni në faqen tonë dhe më pas të merrni përfitimet e menaxhimit të llogarive të shumta WA.

Tema të ndryshme dhe veçori të personalizimit

Aplikacionet e modifikuara janë pranuar shumë mirë sepse ofrojnë njësoj si versionet zyrtare dhe akoma më shumë, nëse merren parasysh modifikimet që shtojnë zhvilluesit, shumë tërheqës, veçanërisht nëse janë produkte falas dhe 100% funksionale.

Përdoruesit priren t'i preferojnë ato sepse personalizimi i tyre është shumë i lehtë, ato janë të strukturuara me funksione tematike që e bëjnë të veçantë çdo aplikacion që shkarkojmë në pajisjet tona.

Njerëzit që pëlqejnë ndryshimet, ka element më të mirë sesa të mund të modifikojnë tema, ngjyra, imazhe, profile, me pak fjalë, gjithçka që mund të bëhet dhe gjithçka është e integruar këtu, e disponueshme në seksionin e konfigurimit. Ndër elementët që mund të personalizohen janë ekrani kryesor, ekrani i bisedës, biseda, dritaret kërcyese, miniaplikacionet e njoftimeve, përdorimet e përbashkëta, ndër të tjera.

Luajtës video

Versioni WhatsApp përfshin një riprodhues video të paracaktuar, i cili tashmë është funksional, por në mesin e përdoruesve ka gjithmonë dikush që nuk përputhet dhe që kërkon diçka më të avancuar ose më të plotë, me këtë aplikacion mund të zgjidhni një video player tjetër që dëshironi ose që ne pëlqeni më mirë.

Ndër lojtarët që shkojnë mirë ose janë të pajtueshëm me APK-në mund të përmendim MX Player Pro, i disponueshëm gjithashtu për t'u shkarkuar nga faqja jonë e internetit, një produkt që nuk ka reklama dhe që përfshin shumë funksione interesante.

Përditësimet në dispozicion

Një rekomandim me aplikacionin WA Plus është që ne të marrim gjithmonë përditësimin më të fundit, për t'u siguruar që të marrim funksionet më të fundit dhe elementët e sigurisë si arnimet për të garantuar funksionimin maksimal. Koha e përditësimit të aplikacionit është vlerësuar, pasi ndodh periodikisht në versionin zyrtar.

Moda të tjera për t'u marrë parasysh

Modifikime të tjera për të cilat duam gjithashtu të dini janë këto:

 • APk ju lejon të bllokoni WhatsApp me një fjalëkalim, është e rëndësishme kur duam të mbrojmë të dhënat ose informacionin konfidencial.
 • Edhe kur ekrani fiket, aplikacioni lejon përdoruesin të qëndrojë përgjithmonë online, për sa kohë që ne kemi një lidhje interneti.
 • Sa herë që përditësoni versionin, ju rekomandojmë të përdorni funksionin e rezervimit dhe të siguroheni që të mos humbni të dhënat tuaja.
 • Një funksion inovativ është të jesh në gjendje të bllokosh ose çaktivizosh thirrjet zanore, pasi të aktivizohen, përdoruesi nuk do të marrë telefonata.
 • Me këtë version, dërguesit nuk mund të fshijnë ose fshijnë mesazhet e bisedës që kemi dërguar.
 • Mund të shfaqni një shirit historish të ngjashëm me atë të shfaqur në Instagram.

Instalimi i versionit WhatsApp Plus APK në pajisjen tuaj Android

 Këshilla e parë është që të mos e çinstaloni versionin zyrtar të WhatsApp-it tuaj derisa të bëni një kopje rezervë të besueshme, mbani mend se, kur instaloni gjithmonë një aplikacion tjetër, do të ruhen vetëm të dhënat në kopje. 

Sa i përket instalimit, nuk ka asnjë hap të komplikuar, është shumë i lehtë dhe ne kemi përgatitur një udhëzues të thjeshtë ku do të gjeni hap pas hapi.

 1. Identifikoni lidhjen e shkarkimit në faqen tonë të internetit.
 2. Vazhdoni të bëni një kopje rezervë të WA tuaj zyrtare, duhet të shkoni te Settings, Chats, Backup dhe trokitni lehtë mbi butonin jeshil.
 3. Përfundoni duke çinstaluar versionin e marrë nga Play Store. Zgjidhni WhatsApp Plus APK që do të instaloni në pajisjen tuaj Android. Në këtë pikë sistemi do t'ju kërkojë të aktivizoni burimet e panjohura, duhet t'i pranoni gjithmonë, përndryshe instalimi nuk do të kryhet.

 1. Me sukses të instalimit, duhet të hapni aplikacionin dhe më pas të identifikoheni me numrin e telefonit të disponueshëm. Kontrolloni OTP-në e marrë.
 2. Në fillim të aplikacionit, përdoruesi pyetet nëse dëshiron të rivendosë kopjen rezervë të Chat.

Me të përfunduar të gjithë procesin, ne mund të fillojmë konfigurimin e aplikacionit, duke përfshirë elementët që duam.

Për të plotësuar aplikacionin, mund të shkarkoni aplikacione të tjera, për shembull: StickersMix, i cili ka dizajnuar shumë modele që përdoren në WhatsApp Plus. Është një aplikacion falas që është në përputhje me WA APK.

Koleksioni përfshin më shumë se 2500 ngjitëse të ndryshme, shumë të lehta për t'u përfshirë në publikimet ose bisedat tona dhe pesha ose matja e tyre është vetëm 58 MB.

Një tjetër produkt që na përshtatet mirë me WA Plus është Sticker Maker Plus, në të cilin ne mund të dizajnojmë ngjitëse të personalizuara, të përshtatura me shijet dhe imagjinatën tonë, duke eliminuar lehtësisht sfondin e imazheve. Madhësia është 5 MB.

Së fundi, ne insistojmë që WA Plus APK është një produkt i shkëlqyer, të cilin mund ta shkarkoni nga faqja jonë, si dhe të përfshini shtesa dhe funksione që do t'ju bëjnë të jetoni përvojën e përdorimit të një mesazhi të ndryshëm nga zakonisht, me funksionet e zakonshme. dhe akoma më shumë.

Lini një koment