Si të merrni lidhje për të parë Arenavision me Acestream

Nëse jeni sportdashës dhe jeni të interesuar të ndiqni nga afër ndeshjet në kategoritë e ndryshme sportive online, ne kemi një zgjidhje që mund t'ju ndihmojë.

Boksi, UFC, futbolli janë vetëm disa nga kategoritë më të pritura nga sportdashësit, por për arsye të ndryshme ndjekja e transmetimeve përmes kanaleve televizive tradicionale mund të jetë e vështirë.

A janë Acestream dhe Arenavision të njëjtat?

Acestream është një platformë e lindur nga dora e ArenaVision, misioni i së cilës është të lejojë shkëmbimin e pajisjeve sportive në çdo disiplinë, midis përdoruesve të ndryshëm. Kjo rrugë paraqitet si një alternativë efektive për të qenë të përditësuar në çështjet sportive.

Këto janë ndeshje dhe gara live dhe direkte, pa orare apo transmetime të vonuara, të cilat mund t'i aksesoni falas dhe pa reklama me pagesë të çfarëdo lloji, është një parajsë sportive, apo jo?

Me pak fjalë, Acestream nuk është gjë tjetër veçse një program me të cilin mund të aksesoni transmetimet e Arenavision. Për të hyrë në të, fillimisht duhet ta shkarkoni në kompjuterin tuaj.

Si të shikoni Arenavision me Acestream

Ky program është i disponueshëm për pothuajse të gjitha sistemet operative, Android, Windows dhe Linux; që do të thotë se ju mund t'i përdorni ato nga pothuajse çdo pajisje që keni. Por gjëja më e mirë është se ju mund të shijoni të gjithë përmbajtjen që ofrojnë në cilësi HD.

Acestream bazohet në teknologjinë e transmetimit torrent, që do të thotë se informacioni nuk është në vetë një server.

Si të shkarkoni Acestream

Nëse dëshironi të shijoni transmetimet e ndeshjeve dhe ngjarjeve të tjera sportive përmes teknologjisë së transmetimit të Torrent, ju duhet vetëm të shkarkoni Acestream.

Për të marrë këtë program ju mund të shkoni direkt në faqen e internetit të programit www.acestream.org, këtu ju lëmë në Lidhje.

Si të merrni lidhje për të parë Arenavision me Acestream

Pasi në ekranin fillestar, hapi i dytë është shkarkimi i programit, programi ju ofron mundësinë e konfigurimit sipas pajisjeve që keni.

Nëse nuk mund ta merrni butonin për të nisur shkarkimin, kërkoni opsionin që thotë Ace Stream Media Xx (Win), mund ta gjeni edhe si Ace Stream Media Xx (vlc xxx).

Hapi tjetër është konfigurimi, për këtë shkoni te shiriti i veglave, ku do të mund të vini re ikonën në sektorin e njoftimeve, pasi ta keni në dispozicion duke vendosur kursorin mbi të do të mund të shihni si shkarkimin ashtu edhe ngarkoni të dhëna.

Kur shfaqni dritaren, mund të konfiguroni programin për të eliminuar reklamat, mund ta bëni këtë në butonin "Luaj video argëtuese gjatë parabuferimit".

Ju gjithashtu mund të ndryshoni shpejtësinë e shkarkimit në butonin "Filloni vetëm me shpejtësi të mjaftueshme".

Kur ta keni instaluar saktë programin, do të keni mundësi të keni akses në programet e ndryshme të disponueshme, por siç ju thamë tashmë, do të duhet të keni lidhjen për të hyrë.

Si të merrni lidhjet për transmetimet?

Me siguri deri në këtë pikë do të besoni se është një shoqëri sekrete, ose ndoshta një mision i pamundur, e vërteta është se marrja e lidhjeve është gjithashtu e lehtë.

Opsioni i parë i disponueshëm është përmes faqeve aleate ku publikojnë lidhjet për ndjekësit e Acestream, siç është rasti i Reddit ose Linkotes.

Kërkoni opsionin Arenavision në shiritin kryesor të faqes dhe do të shihni tabelat e organizuara sipas datës dhe orës.

Një mënyrë tjetër është përmes faqes së internetit të AceStream, ata publikojnë lidhjet për ngjarjet e ndryshme në dispozicion, vetëm se në mesin e reklamave të ndryshme që vendos faqja, ka mundësi që të mbingarkoheni dhe të mos merrni atë që kërkoni.

Opsioni që duhet të kërkoni në faqen e internetit të Acestream është “Udhëzuesi i ngjarjeve”, aty do të mund të merrni të gjitha lidhjet e disponueshme.

Kur të keni lidhjen e ngjarjes që dëshironi ta kopjoni dhe në momentin e transmetimit duhet të shkoni direkt në programin Acestream dhe të ngjisni lidhjen në butonin "Kopjo adresën e lidhjes", më pas futni opsionin "Media", pasi ai shfaqet menyja zgjedh opsionin “Open Ace Stream Content ID”.

Mësoni rreth rrugëve të ndryshme të hyrjes në Acestream

Përdorimi i kësaj platforme është i thjeshtë, thjesht duhet të hyni nga pajisja juaj, nëse doni të dini më shumë rreth aksesit, vazhdoni të lexoni.

Acestream nga Windows

Për të hyrë në Acestream nga kompjuteri juaj Windows, thjesht futni lidhjen e ngjarjes që dëshironi të shihni në shfletuesin tuaj. Mos harroni se kompjuteri duhet të ketë aplikacionin vendas Ace Player HD, si dhe një luajtës video VLC. Pasi të keni instaluar saktë programin dhe të keni lidhjen e aksesit, thjesht duhet të prisni që loja ose konkurrenca të ngarkohet dhe të filloni të luani.

Acestream për GNU / Linux

Nëse sistemi operativ i kompjuterit tuaj është Linux, nuk duhet të shqetësoheni, pasi Acestream është i disponueshëm për t'u përdorur në të njëjtën mënyrë.

Versioni i disponueshëm për GNU / Linux është i paketuar vetëm për t'u shpërndarë përmes çdo versioni të Ubuntu dhe Debian. Nga ana tjetër, nëse nuk i keni në dispozicion këto paketa, mund të jeni në gjendje të hyni në rrjetin e Acestream nëse së pari merrni detyrën e përpilimit.

Acestream në Android

Nëse dëshironi të shijoni programimin Acestream nga një platformë Android, duhet të instaloni aplikacionin Ace Stream Engine. Është një proces i lehtë, pasi mund ta merrni aplikacionin nga depoja zyrtare e Google Play.

Aplikacioni është falas, dhe pasi ta keni shkarkuar, gjithçka që duhet të bëni është të merrni lidhjet për çdo ngjarje që dëshironi të shihni, t'i futni ato në aplikacion dhe të prisni që të luhet. Ju duhet vetëm pajisja dhe lidhja e internetit për të qenë në gjendje të shijoni çdo ngjarje sportive që ju pëlqen.

Acestream për Mac dhe iOS

Edhe pse ju thamë se Acestream nuk është i disponueshëm për iOS dhe Mac, kjo nuk do të thotë se nuk mund të hyni në platformë nga këto sisteme operative.

Nëse pajisjet tuaja janë Apple, ju keni në dispozicion dy mënyra për të hyrë në platformën sportive, njëra prej tyre është të virtualizoni kompjuterin tuaj. Me makinën virtuale Windows mund ta instaloni në pajisjen tuaj Apple dhe më pas ndiqni hapat që korrespondojnë me atë sistem operativ.

Nëse kjo nuk është një nga opsionet tuaja të preferuara, ne paraqesim mënyrën e dytë për të shijuar Acestream nga pajisja juaj Apple, e cila është të shkarkoni një emulator Android në iOS ose Mac tuaj. Pasi të keni emulatorin Android, duhet të vazhdoni hapat sipas atë sistem operativ.

Një mënyrë tjetër për të shijuar këtë platformë nga produktet Mac dhe iOS është të shkarkoni aplikacionin Soda Player, ai është një aplikacion i pajtueshëm me Acestream, kështu që mund ta përdorni për të ngarkuar lidhjet e hyrjes në ndeshjet e ndryshme sportive të disponueshme në rrjet.

Si të merrni lidhje për të parë Arenavision me Acestream

Nëse jeni sportdashës dhe jeni të interesuar të ndiqni nga afër ndeshjet në kategoritë e ndryshme sportive online, ne kemi një zgjidhje që mund t'ju ndihmojë.

Boksi, UFC, futbolli janë vetëm disa nga kategoritë më të pritura nga sportdashësit, por për arsye të ndryshme ndjekja e transmetimeve përmes kanaleve televizive tradicionale mund të jetë e vështirë.

A janë Acestream dhe Arenavision të njëjtat?

Acestream është një platformë e lindur nga dora e ArenaVision, misioni i së cilës është të lejojë shkëmbimin e pajisjeve sportive në çdo disiplinë, midis përdoruesve të ndryshëm. Kjo rrugë paraqitet si një alternativë efektive për të qenë të përditësuar në çështjet sportive.

Këto janë ndeshje dhe gara live dhe direkte, pa orare apo transmetime të vonuara, të cilat mund t'i aksesoni falas dhe pa reklama me pagesë të çfarëdo lloji, është një parajsë sportive, apo jo?

Me pak fjalë, Acestream nuk është gjë tjetër veçse një program me të cilin mund të aksesoni transmetimet e Arenavision. Për të hyrë në të, fillimisht duhet ta shkarkoni në kompjuterin tuaj.

Si të shikoni Arenavision me Acestream

Ky program është i disponueshëm për pothuajse të gjitha sistemet operative, Android, Windows dhe Linux; që do të thotë se ju mund t'i përdorni ato nga pothuajse çdo pajisje që keni. Por gjëja më e mirë është se ju mund të shijoni të gjithë përmbajtjen që ofrojnë në cilësi HD.

Acestream bazohet në teknologjinë e transmetimit torrent, që do të thotë se informacioni nuk është në vetë një server.

Si të shkarkoni Acestream

Nëse dëshironi të shijoni transmetimet e ndeshjeve dhe ngjarjeve të tjera sportive përmes teknologjisë së transmetimit të Torrent, ju duhet vetëm të shkarkoni Acestream.

Për të marrë këtë program mund të shkoni direkt në faqen e internetit të programit.www.acestream.org, këtu ju lëmë Lidhje.

Pasi në ekranin fillestar, hapi i dytë është shkarkimi i programit, programi ju ofron mundësinë e konfigurimit sipas pajisjeve që keni.

Nëse nuk mund ta merrni butonin për të nisur shkarkimin, kërkoni opsionin që thotë Ace Stream Media Xx (Win), mund ta gjeni edhe si Ace Stream Media Xx (vlc xxx).

Hapi tjetër është konfigurimi, për këtë shkoni te shiriti i veglave, ku do të mund të vini re ikonën në sektorin e njoftimeve, pasi ta keni në dispozicion duke vendosur kursorin mbi të do të mund të shihni si shkarkimin ashtu edhe ngarkoni të dhëna.

Kur shfaqni dritaren, mund të konfiguroni programin për të eliminuar reklamat, mund ta bëni këtë në butonin "Luaj video argëtuese gjatë parabuferimit".

Ju gjithashtu mund të ndryshoni shpejtësinë e shkarkimit në butonin "Filloni vetëm me shpejtësi të mjaftueshme".

Kur ta keni instaluar saktë programin, do të keni mundësi të keni akses në programet e ndryshme të disponueshme, por siç ju thamë tashmë, do të duhet të keni lidhjen për të hyrë.

Si të merrni lidhjet për transmetimet?

Me siguri deri në këtë pikë do të besoni se është një shoqëri sekrete, ose ndoshta një mision i pamundur, e vërteta është se marrja e lidhjeve është gjithashtu e lehtë.

Opsioni i parë i disponueshëm është përmes faqeve aleate ku publikojnë lidhjet për ndjekësit e Acestream, siç është rasti i Reddit ose Linkotes.

Kërkoni opsionin Arenavision në shiritin kryesor të faqes dhe do të shihni tabelat e organizuara sipas datës dhe orës.

Një mënyrë tjetër është përmes faqes së internetit të AceStream, ata publikojnë lidhjet për ngjarjet e ndryshme në dispozicion, vetëm se në mesin e reklamave të ndryshme që vendos faqja, ka mundësi që të mbingarkoheni dhe të mos merrni atë që kërkoni.

Opsioni që duhet të kërkoni në faqen e internetit të Acestream është “Udhëzuesi i ngjarjeve”, aty do të mund të merrni të gjitha lidhjet e disponueshme.

Kur të keni lidhjen e ngjarjes që dëshironi ta kopjoni dhe në momentin e transmetimit duhet të shkoni direkt në programin Acestream dhe të ngjisni lidhjen në butonin "Kopjo adresën e lidhjes", më pas futni opsionin "Media", pasi ai shfaqet menyja zgjedh opsionin “Open Ace Stream Content ID”.

Mësoni rreth rrugëve të ndryshme të hyrjes në Acestream

Përdorimi i kësaj platforme është i thjeshtë, thjesht duhet të hyni nga pajisja juaj, nëse doni të dini më shumë rreth aksesit, vazhdoni të lexoni.

Acestream nga Windows

Për të hyrë në Acestream nga kompjuteri juaj Windows, thjesht futni lidhjen e ngjarjes që dëshironi të shihni në shfletuesin tuaj. Mos harroni se kompjuteri duhet të ketë aplikacionin vendas Ace Player HD, si dhe një luajtës video VLC. Pasi të keni instaluar saktë programin dhe të keni lidhjen e aksesit, thjesht duhet të prisni që loja ose konkurrenca të ngarkohet dhe të filloni të luani.

Acestream për GNU / Linux

Nëse sistemi operativ i kompjuterit tuaj është Linux, nuk duhet të shqetësoheni, pasi Acestream është i disponueshëm për t'u përdorur në të njëjtën mënyrë.

Versioni i disponueshëm për GNU / Linux është i paketuar vetëm për t'u shpërndarë përmes çdo versioni të Ubuntu dhe Debian. Nga ana tjetër, nëse nuk i keni në dispozicion këto paketa, mund të jeni në gjendje të hyni në rrjetin e Acestream nëse së pari merrni detyrën e përpilimit.

Acestream në Android

Nëse dëshironi të shijoni programimin Acestream nga një platformë Android, duhet të instaloni aplikacionin Ace Stream Engine. Është një proces i lehtë, pasi mund ta merrni aplikacionin nga depoja zyrtare e Google Play.

Aplikacioni është falas, dhe pasi ta keni shkarkuar, gjithçka që duhet të bëni është të merrni lidhjet për çdo ngjarje që dëshironi të shihni, t'i futni ato në aplikacion dhe të prisni që të luhet. Ju duhet vetëm pajisja dhe lidhja e internetit për të qenë në gjendje të shijoni çdo ngjarje sportive që ju pëlqen.

Acestream për Mac dhe iOS

Edhe pse ju thamë se Acestream nuk është i disponueshëm për iOS dhe Mac, kjo nuk do të thotë se nuk mund të hyni në platformë nga këto sisteme operative.

Nëse pajisjet tuaja janë Apple, ju keni në dispozicion dy mënyra për të hyrë në platformën sportive, njëra prej tyre është të virtualizoni kompjuterin tuaj. Me makinën virtuale Windows mund ta instaloni në pajisjen tuaj Apple dhe më pas ndiqni hapat që korrespondojnë me atë sistem operativ.

Nëse kjo nuk është një nga opsionet tuaja të preferuara, ne paraqesim mënyrën e dytë për të shijuar Acestream nga pajisja juaj Apple, e cila është të shkarkoni një emulator Android në iOS ose Mac tuaj. Pasi të keni emulatorin Android, duhet të vazhdoni hapat sipas atë sistem operativ.

Një mënyrë tjetër për të shijuar këtë platformë nga produktet Mac dhe iOS është të shkarkoni aplikacionin Soda Player, ai është një aplikacion i pajtueshëm me Acestream, kështu që mund ta përdorni për të ngarkuar lidhjet e hyrjes në ndeshjet e ndryshme sportive të disponueshme në rrjet.

Lini një koment