Si të shikoni listat M3U në VLC

VLC për një kohë të gjatë, ka qenë luajtësi më i plotë i përmbajtjes multimediale që mund të ekzistojë, që e ka bërë atë kaq popullor dhe me miliarda shkarkime.

Në këtë artikull do të gërmoni në botën magjike të argëtimit që vetëm VLC Media Player mund t'ju ofrojë dhe se si do t'ju ndihmojë të shikoni listat tuaja M3U o krijoni lista IPTV.

[Toc]

Çfarë është VLC Media Player?

Zhvilluar nga projekti "Video LAN" ne kemi luajtësin multimedial dhe kornizën VLC Media Player. Është një program funksional multiplatformësh falas dhe me burim të hapurMe fjalë të tjera, ai mund të shkarkohet dhe instalohet në çdo sistem operativ kompjuteri.

listat m3u vlc

Ky lojtar është në gjendje të luajë pothuajse çdo format të njohur video dhe audio, duke përfshirë transmetimin, pa na detyruar të instalojmë ndonjë kodek tjetër të jashtëm ose shtojcë shtesë. Është kjo shkathtësi një nga arsyet që e ka vendosur atë në numrin një të shkarkimeve.

Për të shijuar një përvojë të plotë, nuk do t'ju duhet të bëni asgjë tjetër, thjesht shkarkoni dhe instaloni programin dhe ai do të jetë i disponueshëm për ju në çdo kohë.

Ju nuk keni nevojë të krijoni të dhëna aksesi, aq më pak të paguani një qindarkë, pasi aplikacioni është 100% falas.

Si të përdorni VLC për të parë listat IPTV

Për të shijuar të gjithë argëtimin e ofruar nga kanalet, serialet dhe filmat e ofruar nga listat M3U, duhet ta shtojmë te luajtësi. Pyetja është si ta bëjmë?

Primero, inicializoni VLC Media Player dhe tërhiqni menynë "View" dhe klikoni në Playlist. Ju gjithashtu mund të përdorni kombinimin e tastit CTRL + L për të marrë të njëjtin rezultat.

Më pas tërhiqeni skedarin nga lista e luajtjes në kuti "Lista e luajtjes së VLC Media Player" dhe kjo do të shtohet automatikisht. Pastaj, klikoni dy herë mbi të dhe do të shfaqen të gjitha kanalet e përfshira në listë.

Tani, nëse nuk keni një skedar teksti M3U për të shtuar në luajtës, nuk keni pse të shqetësoheni, ekziston një mënyrë tjetër për të shtuar listat M3U në kompjuter.

Duhet të shkoni te shtegu i medias> hapni vendndodhjen e rrjetit. Dhe në kutinë "Fut një URL" shkruani adresën e internetit ku ndodhet lista dhe jepni lojën.

Mos harroni gjithmonë se disa kanale ndryshojnë periodikisht URL-në e tyre, kështu që disa prej tyre mund të mos shfaqen siç duhet dhe do t'ju duhet të përditësoni listën.

Sekretet pak të njohura të VLC Media Player

Zhvilluesit e VLC Media Player jo vetëm që kanë menduar të krijojnë një multimedia player të thjeshtë, por kanë inkorporuar shumë funksione të tjera dhe shumë të panjohura nga përdoruesit.

Le të shohim ato truket sekrete që mund të përfitojmë nga VLC Media Player.

Konvertuesi i formatit multimedial

Me këtë luajtës ju jo vetëm që do të jeni në gjendje të luani të gjitha llojet e skedarëve të njohur, por gjithashtu do të jeni në gjendje t'i konvertoni ato pa pasur nevojë të përdorni softuer të jashtëm. Ndiqni rrugën media> konverto ose përdorni komandën e tastierës (Control + R).

Luaj skedarë jo të plotë dhe të ngjeshur

Po! Do të mund të luani një skedar edhe nëse nuk është shkarkuar plotësisht. Kjo është shumë e dobishme nëse, për shembull, jeni duke shkarkuar një skedar dhe nuk jeni të sigurt për cilësinë e figurës dhe zërit.

Aplikoni filtra dhe efekte në videon tuaj

Me këtë veçori pak të njohur, ju mund të modifikoni imazhet ose videot që po luani me filtra të ndryshëm. Ju gjithashtu mund të barazoni tingullin dhe ta përmirësoni atë.

Luan përmbajtjen në formatin e transmetimit (lista M3U IPTV)

Mund të luani dhe ruani çdo listë dëgjimi në M3U në çdo pajisje që ka të instaluar aplikacionin VLC.

Shikoni dhe shkarkoni videot në YouTube

Çfarë nuk dinit për këtë veçori. Keni të drejtë, me VLC mund të shikoni dhe shkarkoni çdo video që është e disponueshme në YouTube.

Karakteristika të tjera

Ju do të jeni në gjendje të dëgjoni dhe shkarkoni podkaste dhe muzikë nga interneti, të luani radio në internet, të kapni tavolinën e punës, të shtoni logon në videot tuaja dhe me anë të telekomandës do të mund të monitoroni informacionin e disponueshëm.

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar