Si të shikoni listat IPTV në Kodi?

L Listat IPTV Ato janë mënyra për të parë kanalet televizive falas pa pasur nevojë të punësoni shërbime nga operatorë të tillë si Movistar. Në kodi mund të gjeni dhe instaloni një sërë shtesash që ju lejojnë të luani kanale nga listat IPTV.

Ne e dimë që nëse jeni këtu, është sepse dëshironi të gjeni një mënyrë të thjeshtë për të parë listat IPTV në Kodi pa pasur nevojë për konfigurime të rënda. Pra, pa vonesë, në këtë udhëzues do t'ju mësojmë hap pas hapi se si ta bëni atë nga çdo pajisje. Vazhdoni të lexoni.

Mund t'ju interesojë: Shikoni filma dhe seriale në Kodi falas

Nëse nuk dini si ta instaloni Kodi, vizitoni artikullin tonë: Si të instaloni Kodi

Si të shikoni listat IPTV në Kodi në hapa të thjeshtë?

Siç e dini tashmë, ekziston një listë e gjatë e shtesave ose plotësimeve për të parë listat IPTV ose M3U. Edhe pse shumë prej tyre janë të mira, këtë herë zgjodhëm një shtesë të thjeshtë për t'u instaluar Klient i thjeshtë PVR.

Kjo shtesë e veçantë ka avantazhin që na lejon të futim një udhëzues programimi kanali falas. Përveç kësaj, ajo ka zhvillues që përditësojnë vazhdimisht përmbajtjen për t'ju ofruar përmbajtje më të mirë televizive.

Hapat për të instaluar PVR Simple Client në Kodi 2022

 • Hapni Kodin dhe shkoni te ikona settings.

 • Futni opsionin PVR dhe TV drejtpërdrejt.

 • Në pjesën i përgjithshëm, aktivizoni opsionin "Sinkronizoni grupin e kanaleve me serverin".

 • Kthehuni në menunë kryesore dhe zgjidhni "shtesa / shtesa> ikona e kutisë> aksesoret e mi".

 • Hyni në Klientët PVR> Klient i thjeshtë PVR IPTV dhe klikoni në "instaloj'.

 • Në fund të instalimit, klikoni në "konfigurimin".

 • Tab i përgjithshëm, vendosni të dhënat e mëposhtme:

Vendndodhja: Rruga në distancë (adresa e internetit)

Urlja e listës së luajtjes M3U: lidhja e listës së luajtjes iptv. Për ta prezantuar atë, shikoni nëntitullin tjetër të këtij udhëzuesi.

 • Tani shkoni te skeda "Opsionet EPG"Dhe vendosni:

Vendndodhja: Rruga e largët (adresa e internetit)

URL XMLTV: Lidhja e udhëzuesit EPG:

https://raw.githubusercontent.com/HelmerLuzo/TDTChannels_EPG/master/TDTChannels_EPG.xml

Kur të mbaroni, shtypni "OK".

kodi iptv 2021

 • Aktivizoni shtesën dhe prisni që dritarja e njoftimit të shfaqet duke paralajmëruar se tashmë është aktivizuar.

listat kodi iptv

 • Kthehuni në menunë kryesore dhe klikoni mbi TV> kanale.

Listat m3u për kodi

 • Tani mund t'i shihni kanalet së bashku me udhëzuesin e programimit.

pvr iptv klient i thjeshtë 2021

Listat IPTV në Kodi për të parë kanale (të përditësuara)

Listat IPTV janë skedarë me një shtrirje .m3u që përmbajnë adresat IP të secilit prej kanaleve televizive, por përveç kësaj, ato ruajnë edhe adresat URL për të parë filma, seriale, dokumentarë ose çdo skedar tjetër multimedial të disponueshëm në rrjet. Këtu ju japim lidhjen e disa prej tyre:

Lista për të parë kanalet në spanjisht (Latam dhe Spanjë) në Kodi

Lista e IPTV për të parë filma në Kodi

 • http://bit.ly/PELISSM3U
 • http://bit.ly/PelisHDAlterna
 • http://bit.ly/TVFilms
 • http://bit.ly/Pelis-IPTv
 • http://bit.ly/tvypelism3u
 • http://bit.ly/Films-FULL

Lista e IPTV në distancë (gjithmonë funksionon)

 • http://bit.ly/ListAlterna
 • http://bit.ly/M3UAlterna
 • http://bit.ly/Nibl3IPTV
Shenim:
Për të përdorur një nga lidhjet IPTV të përmendura, thjesht shkoni te seksioni i konfiguracion nga Klienti i thjeshtë PVR. Kopjoni dhe ngjisni lidhjen në seksion Të përgjithshme> URL në listën M3U dhe kjo është ajo
 Ju mund të krijoni listat tuaja M3U për Kodi këtu 

Nuk mund t'i shihni listat IPTV të klientëve të thjeshtë PVR në Kodi?

Nëse instalimi i PVR Simple Client ende nuk arrin të shikojë kanalet, ka të ngjarë për arsyet e mëposhtme:

 1. Kur lista nuk pasqyrohet në seksionin e TV, ndoshta është për shkak nuk po punon. Për ta rregulluar, provoni një lidhje tjetër.
 2. Ndonjehere, ndryshimet nuk pasqyrohen në portal pas përfundimit të instalimit. Provoni të aktivizoni dhe çaktivizoni shtesën ose rinisni Kodi.
 3. Nëse e keni kopjuar URL-në nga lista me dorë dhe nuk mund t'i shihni kanalet, kontrolloni që URL-ja të jetë shkruar saktë, duke respektuar pikat dhe shkronjat e mëdha.
 4. Nëse keni probleme me buferimin, provoni një listë IPTV me kanale SD. Ai gjithashtu shërben si një zgjidhje, testoni lidhjen tuaj të internetit ose përmirësoni atë. Një shpejtësi e mirë e internetit për të luajtur kanale është të paktën 10 MB.
 5. Si Lista e IPTV njihet por kanalet nuk luhen, problemi mund të shkaktohet nga Agjenti i Përdoruesit Kodi. Për ta zgjidhur atë, shkoni te opsionet e konfigurimit të Klient i thjeshtë PVR dhe vendosni Agjentin e Përdoruesit në kutinë përkatëse.

Një shembull i agjentit të përdoruesit është ky: Mozilla / 5.0 (X11; CrOS x86_64 11895.118.0) AppleWebKit / 537.36 (KHTML, si Gecko) Chrome / 74.0.3729.159 Safari / 537.36

Gjeni më shumë në: https://developers.whatismybrowser.com/useragents/explore/

Në rast se asnjë nga këto metoda nuk funksionon për ju, mund të provoni gjithashtu shtesa të tjera për të parë listat IPTV. Për të përmendur disa, gjejmë: Addon TVOne, Addon KodiSpain TV, Addon SR Regio, IPTV Bonanza.

Pyetje të shpeshta

Si funksionojnë listat IPTV?

Ata punojnë me një lidhje interneti dhe një shtesë për të shtuar listat e adresave IPTV. Një shembull i një shtesë është i njëjti që ne mësojmë se si të instaloni, PVR Simple Client.

Ku mund të gjeni listat e përditësuara të IPTV?

Mund t'i gjeni në YouTube, forume dhe faqe interneti. Në tonë faqe Shpesh gjeni lista IPTV plotësisht funksionale.

Ne rekomandojmë gjithashtu platformën Github (link https://github.com/LaQuay/TDTChannels), kjo është faqja më e mirë e internetit për të shkarkuar M3U8 më të fundit në rast se ju mbaron sinjali.

Pse listat IPTV ndalojnë së punuari?

Adresat IP që përmbajnë listat IPTV priren të ndryshojnë vazhdimisht, si rrjedhojë është e mundur që pas një kohe të ndalojnë së punuari dhe të mos mund të shihni më disa ose të gjitha kanalet që përmbajnë. Arsyeja për këtë është sepse është një shërbim i ofruar, ata janë pjesë e operatorëve zyrtarë që lejojnë transmetimin e kanaleve përmes një antene dhe një dekoderi.

Në cilën pajisje mund t'i shikoj këto lista IPTV?

Listat funksionojnë në çdo pajisje me Kodi, për shembull, Android, iOS, Windows, macOS dhe Linux. Mund të instaloni shtesën PVR Simple Client në secilën prej këtyre pajisjeve dhe të shijoni kanale falas sa herë që dëshironi.

Shpresojmë që ky udhëzues të jetë i dobishëm për ju kur shikoni listat IPTV në Kodi dhe mund të shijoni televizion falas në vetëm disa hapa. Nëse keni dyshime, mos harroni t'i pyesni ata në komente.

Lini një koment