Daptar IPTV M3U pangsaéna 2022

IPTV mangrupikeun téknologi anu parantos booming dina dasawarsa ka pengker, sareng dina perjalanan ieu, éta parantos mekar pisan. Ayeuna ampir sadaya platform hiburan streaming ngagunakeun protokol ieu pikeun nyiptakeun daptar M3U.

Upami anjeun masih henteu terang ngeunaan daptar IPTV sareng M3U, tulisan ieu kanggo anjeun. Anjeun bakal mendakan sadayana ngeunaan protokol ieu pikeun nikmati pilihan anu ditawarkeunana pikeun hiburan sareng kumaha cara ngadamel daptar M3U urang sorangan pikeun nambihanana kana server IPTV kami.

daptar iptv m3u Mexico pangalusna

Naon daptar M3U?

Format M3U mangrupikeun ekstensi file tipe datar, anu tiasa dibuka sareng diédit nganggo pangropéa téksu naon waé, contona, notepad Windows. M3U teh akronim pikeun "versi MPEG 3.0 URL".

¡Jenis koropak ieu dipaké pikeun nyieun atawa nyimpen daptar puter média atawa Daptar puter.

Dina awal na eta ngan dirojong ku Winamp, tapi kiwari bisa dirojong ku angka nu gede ngarupakeun pamaéns, nu geus dijieun standar lamun datang ka nyieun playlist.

Anu dilakukeun ku daptar M3U nyaéta netepkeun lokasi sadaya file multimedia anu urang hoyong maén. Pikeun ieu, aya format tulisan khusus anu kedah urang anggo nalika urang hoyong ngadamel daptar urang sorangan. Urang bakal diajar ieu di handap.

Téknologi naon anu dianggo ku M3U?

Daptar M3U diwangun ku sababaraha alamat wéb anu janten lokasi jauh tina eusi pikeun dinikmati, Anjeun tiasa ngalebetkeun program premium atanapi malah saluran pinuh ti mana waé di dunya, paduli naha éta lokal, nasional atawa internasional.

Pikeun daptar M3U tiasa dianggo, éta kedah ditambah kana pamuter média anu ngadukung jinis file ieu.. Ayeuna, ampir sadaya aplikasi atanapi program anu dirancang pikeun muterkeun eusi multimedia sanggup maénkeun format file ieu tanpa kasusah.

Jenis daptar ieu ngagaduhan kauntungan anu terus-terusan diropéa tina jarak jauh.Ku cara kieu, urang moal kedah hariwang ngeunaan béakna URL dimana data eusi multimedia anu paling urang resep di-host.

Anjeun ogé resep

Eusi naon anu tiasa dinikmati sareng daptar M3U?

Daptar M3U tiasa ngandung naon waé jinis eusi anu anjeun bayangkeun. Mampuh milarian daptar éksklusif tina rupa-rupa saluran atanapi sareng saluran khusus tina daérah atanapi nagara.

Dina cara anu sami, Anjeun tiasa mendakan atanapi nyimpen pilem, séri sareng dokumenter dina basa asli anjeun atanapi dina basa sanésMalah subjudul bisa disimpen pikeun tiap eusi ieu.

Payil lokal ogé tiasa disimpen nganggo daptar puter M3U, ku kituna anjeun tiasa ngatur urutan puter, teras nikmati daptar puter anjeun dina alat atanapi pamuter média mana waé.

Kumaha sareng dimana ngaunduh daptar M3U?

Kalawan daptar M3U urang bisa ngarasakeun hiburan streaming éksténsif dina alat mana wae atawa ngaliwatan pamaén eusi multimedia. Salajengna urang bakal ngajelaskeun dimana sareng kumaha anjeun tiasa ngaunduh daptar M3U.

Anjeun bisa jadi kabetot:

Pikeun ngaunduh daptar M3U anjeun kedah angkat heula link ieu, teras anjeun lebet nganggo nami pangguna sareng kecap akses anjeun. Upami anjeun teu gaduh éta, anjeun tiasa gampang nyiptakeunana ku nuturkeun tombolna "Nyanyi" Atanapi anjeun tiasa nganggo platform Google, Facebook sareng Twitter pikeun ngalakukeunana langkung gancang.

Sakali kami geus diasupkeun kaca, urang buka bar teang jeung nulis ngaran daptar nu urang hoyong milarian. Hal ieu kacida penting nu salawasna nempatkeun awalan "IPTV" o "M3U" supados mesin pencari nyandak urang langsung ka jinis daptar ieu.

Pikeun manggihan daptar diropéa buka kotak nu nyebutkeun "Relevansi" tur pilih pilihan "Kaping" lajeng sadaya daptar panganyarna bakal némbongan, sarta yén maranéhna bisa dipake dina entirety maranéhanana.

Tungtungna anjeun milih ku ngaklik daptar anu anjeun pikahoyong, sareng teraskeun pikeun nyalin alamat anu muncul dina bar alamat. Ieu mangrupikeun URL anu anjeun badé tiron dina aplikasi IPTV anjeun atanapi dina pamuter kontén multimedia anu anjeun anggo.

Upami anjeun hoyong terang ngeunaan program sareng pamaén pangsaéna tina daptar IPTV atanapi M3U anu anjeun tiasa pasang, pariksa éntri kami anu sanés supados anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.

Ayeuna, tutorial anu nembé dijelaskeun tiasa dianggo pikeun salah sahiji halaman anu pang populerna pikeun milarian daptar M3U, tapi ieu sanés ngan ukur halaman wéb dina kategorina. Daptar di handap ieu ngajelaskeun situs wéb anu sanés pikeun anjeun milarian daptar M3U pangsaéna anjeun.

stratustv: Ieu nembongkeun anjeun runtuyan daptar dina format M3U nu bisa kalayan gampang nambahkeun jeung muter. Daptar disusun dumasar nagara sareng dina sababaraha basa. Unggal daptar gaduh saluran eusi anu cukup rupa-rupa pikeun unggal rasa sareng umur naon waé.

IPTVSRC: Dina halaman ieu anjeun tiasa mendakan daptar anu diropéa unggal dinten. Éta nawiskeun daptar dina M3U kalayan sababaraha jinis eusi dina saluran, séri sareng pilem, salian ti sababaraha basa sareng kanggo umur naon waé. Ogé salaku nilai tambah dina unggal daptar anjeun tiasa mendakan saluran dina HD.

Éta cocog pikeun anjeun: Ieu sabenerna blog anu alamat sagala rupa jejer. Sanajan kitu, di handap link Anjeun tiasa langsung kana éntri anu nunjukkeun anjeun séri daptar M3U anu diropéa sareng anjeun tiasa mendakan jinis eusi éta, sabab diparéntahkeun.

Sadaya APK: Blog ieu ngagaduhan éntri sareng séri daptar anu diropéa sareng lengkep gratis. Pikeun meunang aranjeunna klik di dieu.

Fluxus.TV: Dina ramatloka ieu anjeun bisa manggihan infinities daptar dina format M3U siap dihasilkeun tanpa kasalahan sabab salawasna diropéa. Eusina rada rupa-rupa sareng anjeun tiasa mendakan séri, pilem sareng saluran pikeun sagala umur sareng dina basa anu béda.

Naon IPTV?

IPTV nangtung pikeun Internet Protocol Television, anu Ieu mangrupikeun téknologi anu ngagunakeun protokol IP sareng internét pikeun ngirimkeun eusi multimedia ngalangkungan Streaming. Biasana dianggo pikeun ngirimkeun saluran, séri sareng pilem dina jaringan broadband.

daptar m3u iptv

Pamakéan jaringan broadband ngaleungitkeun pamakean kabel sareng anteneu anu ngaganggu. IPTV dasarna mangrupikeun daptar saluran anu dikirimkeun sacara online sareng anu tiasa diaksés dina ampir sadaya alatKusabab daptar ieu tiasa dimuat kana sagala aplikasi pamuter eusi multimedia.

Aya jinis daptar anu paling sering dianggo dina platform IPTV, nyaéta anu didamel nganggo ekstensi M3U. Hayu urang tingali naon éta sareng kumaha urang tiasa nyiptakeun daptar sorangan ngalangkungan IPTV.

Naon daptar saluran IPTV?

IPTV cukup populer berkat kanyataan yén anjeun henteu kedah nyéwa operator pikeun ngaraosan eusi streaming, ieu ngabebaskeun anjeun tina biaya tambahan anu lumayan mangpaat pikeun tabungan ékonomi. Gagal éta, anjeun tiasa nikmati IPTV ngalangkungan daptar IPTV atanapi M3U.

Daptar IPTV dianggo pikeun nyimpen alamat atanapi URL dimana saluran anu béda anu beroperasi dina IPTV diaksés tina wéb. ngagunakeun alamat IP jauh.

Daptar IPTV anu biasana urang mendakan dina internét aya dina format M3U, anu mangrupikeun format anu cukup universal, sareng anu cocog sareng kalolobaan pamaén eusi multimedia, kumaha ogé, anjeun tiasa mendakan daptar IPTV dina format M3U8 atanapi W3U.

Beda antara IPTV sareng Streaming

Duanana jasa sareng IPTV sareng streaming gaduh seueur kamiripan anu aya hubunganana sareng sababaraha ciri, tapi aya sababaraha bédana anu masihan nilai unik pikeun tiap jasa ieu anu dimaksudkeun pikeun hiburan.

Beda anu paling relevan nyaéta daptar IPTV nganggo jaringan pribadi, anu ngadukung sirkulasi data dina cara anu langkung gancang sareng langkung stabil.. Samentawis éta, jasa streaming ngahontal jaringan anu kabuka sareng henteu diurus sapertos email sareng browsing wéb, nyaéta, jaringan anu henteu khusus.

Pondokna, jasa televisi streaming merlukeun syarat sambungan nu leuwih luhur, bari daptar IPTV teu merlukeun jadi loba sarat, ku kituna anjeun bisa ngarasakeun eusi kalawan speed internét teu pisan tinggi.

Kumaha cara ngadamel daptar IPTV M3U sareng program

Upami anjeun hoyong ngadamel daptar M3U, anjeun kedah terang yén aya struktur paréntah anu unik anu anjeun kedah émut pikeun nyiptakeun daptar M3U IPTV anu leres.

Struktur ieu salajengna:

#EXTM3U
#EXTINF: (durasi), (atribut), (judul saluran)
URL

kumaha carana ngadamel daptar m3u iptv

Kami bakal ngajelaskeun naon hartosna unggal protokol:

# EXTM3U: Wajib pikeun nempatkeun éta ngan dina awal téks. Paréntah ieu nyarioskeun ka pamuter yén daptarna aya dina format M3U anu diperpanjang sarta ieu sabab mibanda atribut tambahan tangtu nu teu kahontal dina daptar M3U dasar.

#EXTINF: Ieu mangrupikeun paréntah anu nunjukkeun dimana metadata tambahan anu unggal Streaming dina daptar dimimitian. Paréntah ieu kedah dianggo unggal waktos urang hoyong nambihan saluran, nyaéta, upami urang daptar sapuluh saluran, paréntahna kedah muncul sapuluh kali dina unggal saluran.

Éta ogé dibarengan ku atribut-atribut tinangtu tina multimédia anu bakal urang réproduksi. Éta kalebet: durasi, atribut sareng judul saluran.

Tiap di antarana kudu dipisahkeun ku spasi kosong. Hayu urang tingali pikeun naon unggal atribut ieu dianggo.

Durasi: pakait jeung waktu diukur dina detik tina file multimedia nu dimaksud. PPikeun daptar IPTV ngan ukur dua parameter anu dipikanyaho, nilai nol (0) sareng nilai dikurangan hiji (-1).

Umumna urang kudu make nilai -1 pikeun nunjukkeun ka pamuter nu durasi streaming teu dibereskeun atawa teu bisa ditangtukeun.

Atribut: Ieu mangrupa émbaran tambahan nu urang hayang némbongkeun dina pamuter nu. Data ieu tiasa janten pituduh pamrograman, setélan, logo saluran, basa sareng atribut sanésna.kumaha oge ieu pilihan.

Judul saluran: nunjukkeun ngaran anu bakal muncul dina pamuter nu. Ieu kudu dimimitian ku koma (,) jeung euweuh spasi sanggeus koma.

URL: Di dieu urang bakal nunjukkeun URL atanapi alamat wéb dimana saluran, séri atanapi pilem anu urang hoyong tambahkeun kana daptar di-host.

Kitu ogé, alamat atanapi jalur dimana file multimédia lokal disimpen di dieu, nyaéta, anu disimpen dina komputer urang.

Kumaha cara ngadamel daptar M3U IPTV nganggo notepad sareng saluran édit

Ayeuna anjeun terang ieu, urang bisa ngamimitian nyieun playlist sorangan dina format .m3u, sarta hal kahiji urang bade ngalakukeun nyaeta muka pangropéa téksu nurutkeun sistem operasi urang.

Hal anu salajengna nyaéta pikeun ngamimitian nambihan inpormasi tautan anu kami hoyong baranahan nuturkeun protokol paréntah anu kami parantos nunjukkeun sateuacana. Pikeun nginget aranjeunna:

#EXTM3U
#EXTINF: (durasi), (atribut), (judul saluran)
URL

Inget yen paréntah kahiji; hartina; # EXTM3U ngan ukur kedah ditambihan sakali dina baris kahiji, éta henteu kedah diulang ti dieu deui. Hayu urang tingali sababaraha conto paréntah ieu:

conto 1

#EXTM3U
#EXTINF:-1, Sampel Pilem (2017)
https://servidor.com/película.mpg

conto 2

#EXTM3U
#EXTINF:-1, Star Wars Episode I
H: \ PELICULAS \ STAR WARS \ Star Wars Episode I The Phantom Menace (1999) .mkv

Tungtungna, saatos kami parantos nambihan alamat sadaya saluran, séri sareng pilem anu urang hoyong tingali, urang kedah teras-terasan nyimpen éta.

Dina tab file, anjeun kedah angkat ka pilihan "Simpen salaku". Nalika jandela di handap ieu dipintonkeun, anjeun kedah milarian tempat dimana anjeun bakal nyimpen file sareng dina bagian nami anjeun kedah nempatkeun nami anu anjeun badé masihan file. jeung merta nambahkeun extension .m3u di ahir ngaran.

Upami anjeun henteu nambihan inpormasi ieu, maka daptar éta moal tiasa diproduksi deui ku aplikasi atanapi program dimana anjeun badé ngahasilkeun daptar ieu.

Ayeuna anjeun parantos nyiptakeun daptar pribadi pribadi anjeun, anjeun kedah nempatkeun éta dina aplikasi atanapi program anu anjeun pikahoyong sareng nikmati.

Upami anjeun masih henteu terang kumaha cara nambihan daptar ieu kana program playback ieu, anjeun tiasa nganjang ka tutorial kami dimana kami bakal ngajelaskeun step by step kumaha unggah daptar M3U.

Naon anu kalebet daptar IPTV M3U Mexico Online?

Kami parantos terang yén daptar M3U ngandung bahan anu variatif pisan. Dina kasus daptar IPTV Mexico, anjeun tiasa mendakan sadaya saluran olahraga, warta, pilem sareng dokumenter lokal sareng internasional..

Sababaraha saluran tiasa:

  • Azteca A +.
  • Aztec 13.
  • Telemundo Internasional.
  • TvNovelas.
  • Saluran 10 Chetumal.
  • Monterrey Multimédia.
  • Aztec Hiji HD.
  • Kulawarga HBO.
  • Saluran Olimpiade.
  • CableOnda Olahraga FC.
  • SportsTV.

Daptar IPTV - M3U Mexico

Dina daptar IPTV atanapi M3U anjeun mendakan saluran ti nagara anu béda-béda sareng basa anu béda-béda sareng sigana sanés anu anjeun milarian.

Janten, upami anjeun aya di Mexico sareng hoyong milarian daptar saluran sareng pilem Méksiko, kami ngantepkeun anjeun daptar anu saé anu bakal ngabantosan anjeun nampi hiburan anu pangsaéna:

Daptar M3U saluran Méksiko

  1. http://bit.ly/Lat1N0s
  2. http://bit.ly/VVARIADOS
  3. http://bit.ly/ListaFluxs
  4. http://bit.ly/ListAlterna
  5. http://bit.ly/IPTVMX-XX
  6. http://bit.ly/IPTV-Latin0S
  7. http://bit.ly/ListasSSR
  8. http://bit.ly/Est4ble
  9. http://bit.ly/SpainIPTV2
  10. http://bit.ly/ListSpain
  11. http://bit.ly/Nibl3IPTV
  12. http://bit.ly/M3UAlterna
  13. http://bit.ly/IPTVMussic

Daptar pilem M3U ti Mexico

  1. http://bit.ly/Films-FULL
  2. http://bit.ly/Pelis-IPTv
  3. http://bit.ly/PelisHDAlterna
  4. http://bit.ly/PELISSM3U
  5. http://bit.ly/tvypelism3u
  6. http://bit.ly/TVFilms
  7. http://bit.ly/FIlmss

Daptar M3U pangsaéna sareng gratis

Ayeuna urang parantos masang program anu ngadukung file M3U, urang ngan ukur tiasa difokuskeun milarian daptar M3U pangsaéna anu énggal sareng 100% gratis.

Sanajan kadang teu jadi gampang pikeun manggihan daptar ieu, urang Kami parantos milarian anjeun teras tinggalkeun anjeun daptar M3U pangsaéna anu diropéa jarak jauh sareng anu aksésna gratis..

Daptar IPTV - M3U Spanyol sareng olahraga

  • https://www.tdtchannels.com/lists/channels.w3u
  • https://pastebin.com/raw/ZzGTySZE
  • https://bit.ly/30RbTxc
  • http://bit.ly/2Eurb0q
  • https://pastebin.com/CwjSt2s7
  • https://pastebin.com/qTggBZ5m
  • https://www.achoapps.com/listas/spain5.m3u
  • https://www.achoapps.com/listas/lista25.m3u
  • https://www.achoapps.com/listas/lista21.m3u
  • http://bit.ly/Est4ble
  • http://bit.ly/SpainIPTV2
  • http://bit.ly/ListSpain
  • https://www.achoapps.com/listas/spain3.m3u
  • https://www.achoapps.com/listas/lista20.m3u
  • https://download938.mediafire.com/3lnxxmb21i4g/1ggt99buu1s3te8/lista14.m3u
  • https://www.achoapps.com/listas/spain1.m3u
  • https://download2268.mediafire.com/84y0q93wwh7g/4726723yp2g6hyk/deportes4.m3u
  • https://pastebin.com/raw/wCnHCDX2
  • https://pastebin.com/raw/sfym2SDK
  • https://pastebin.com/raw/KVtaQaMC
  • https://www.achoapps.com/listas/deportes2.m3u
  • http://bit.ly/tv_spain
  • http://bit.ly/TV_ESPAÑA
  • http://bit.ly/Spain_daily
  • http://bit.ly/IPTV-Spain
  • http://bit.ly/SpainnTV
  • http://bit.ly/futebol-applil
  • http://bit.ly/deportes-applil
  • http://bit.ly/DeportesYmas
  • http://srregio.xyz/IPTV/deportes.m3u

Daptar IPTV - Latin sareng dunya M3U

  • https://bit.ly/2Jc5jcC
  • https://pastebin.com/raw/m11N86gE
  • https://pastebin.com/raw/mAq5CBp0
  • https://pastebin.com/raw/SVMqUBkL
  • https://pastebin.com/raw/3tecxa8a
  • https://pastebin.com/8SiGgkLD
  • https://www.achoapps.com/listas/lista23.m3u
  • https://www.achoapps.com/listas/acho.m3u
  • http://bit.ly/Lat1N0s
  • http://bit.ly/ListaFluxs
  • http://bit.ly/ListAlterna
  • http://bit.ly/2OPhDp9
  • https://pastebin.com/raw/1FhEANdf
  • http://bit.ly/2E9eY3Z
  • https://pastebin.com/8SiGgkLD
  • https://pastebin.com/raw/E0j4PBjw
  • https://pastebin.com/raw/crxn9FRx
  • http://bit.ly/_Latinotv
  • https://pastebin.com/raw/v0F0E4EK
  • http://bit.ly/Argentina_tv
  • https://www.achoapps.com/listas/mexico3.m3u
  • https://download2268.mediafire.com/b3ohzbm68xhg/smj0lupk43myc6s/argentina.m3u
  • http://bit.ly/la_mejor
  • http://bit.ly/_TVMEX
  • http://bit.ly/Argentina_tv
  • http://bit.ly/_latinovariado
  • http://bit.ly/USA-_TV
  • http://bit.ly/variada_tv2

Daptar IPTV - M3U pilem sareng séri

  • http://bit.ly/Pelis-IPTv
  • http://bit.ly/TVFilms
  • http://bit.ly/tvypelism3u
  • http://bit.ly/PELISSM3U
  • http://bit.ly/PelisHDAlterna
  • http://bit.ly/TVFilms
  • http://bit.ly/Pelis-IPTv
  • http://bit.ly/tvypelism3u
  • http://bit.ly/Films-FULL
  • http://bit.ly/PelixFULL
  • http://bit.ly/CIN3FLiX

Kumaha ngamuat daptar M3U di Qviart Combo V2

Qviart Combo V2 mangrupikeun satelit digital sareng decoder TDTHD atanapi panarima, anu ogé ngagaduhan dukungan DVB-T2 sareng DVB-S2 standar. Éta disiarkeun stabil sareng ngagampangkeun ngarékam tina salah sahiji dua palabuhan USB na, éta ogé gaduh Media Player kalayan kualitas gambar anu luar biasa kusabab definisi 1080p FullHD na.

Pikeun mikaresep hiburan, anjeun kedah masang saluran anu anjeun pikahoyong sareng ieu dua pilihan, dumasar daptar sareng saluran ku saluran:

Mimiti nyiapkeun daptar cadangan atanapi cadangan saluran, teras:

  1. Selapkeun pendrive anjeun sareng saluran sareng pilih pilihan USB.
  2. Pilih tombol konéng anu nyebutkeun "Ngamuat data".
  3. Alat bakal naroskeun konformasi anjeun dina bentuk patarosan "¿Kajeun? ”, Anu anjeun ngabales étaSI".
  4. Waktosna "Unduh daptarna", unzip file.
  5. Nalika nyelapkeun pendrive dina decoder, anjeun angkat ti saluran 1 ka Menu> Ékspansi> USB Menu.
  6. Anjeun milih daptar.
  7. Pencét "OK".
  8. Bakal naroskeun anjeun pikeun ngonfirmasi "Pikeun ngapdet?"
  9. Jawab deui"SI".

Saatos sababaraha detik anjeun bakal tiasa kaluar tina ménu, sareng mareuman alat tina kadali jauh teras sacara fisik tina tombol pareum na.

Nalika anjeun ngamimitian deui saatos menit, daptar M3U kedah parantos dimuat dina Qviart Combo V2 anjeun.

nyatet: Bisi teu diropéa, Anjeun kudu pariksa konfigurasi jaringan. Sareng upami anjeun ngagaduhan saluran anu tinggaleun, anjeun tiasa nuturkeun léngkah-léngkah ieu.

Ngamuat saluran

  1. Hambalan munggaran nyaéta ngasupkeun pilihan IPTV.

  1. Teras anjeun bakal ningali layar di handap ieu:

  1. Teras pilih pilihan beureum anu nyarios "Tambihkeun"Pikeun nambihan saluran énggal.

  1. Sandi standar bakal 0000, lebetkeun sareng teraskeun:

Anjeun tiasa ngalebetkeun saluran ku sababaraha cara:

  • Ngaran saluran.
  • URL gambar: Ku milih panah katuhu paréntah, anjeun tiasa ngalebetkeun URL sareng gambar anu bakal janten ikon saluran.
  • URL video: Pilihan séjén anu anjeun tingali nalika anjeun ngaklik panah katuhu nyaéta ngalebetkeun URL saluran anu dipilih dina IPTV.
  • Bandéra déwasa: pikeun saluran sawawa.
  • Saatos ngalebetkeun URL saluran sareng milih OK, mimitian unggah saluran.

Unggal channel dimuat dina ngeunaan 45 detik.

  1. Dina tungtung unggal éntri, halaman bumi bakal nampilkeun ubin. Ieu dimana anjeun ningali pangaruh anu disababkeun ku input gambar tina saluran. Upami urang henteu acan nambihan gambar éta bakal katingali sapertos kieu:

6. Pikeun nambahkeun gambar, ngan pilih tombol biru nu nyebutkeun "édit".

Kalayan léngkah-léngkah saderhana ieu anjeun tiasa nambihan saluran anu anjeun pikahoyong ka Qviart Combo V2 anjeun.

Kumaha masang daptar M3U dina SS IPTV

Kami nyarankeun yén anjeun nuturkeun léngkah-léngkah pikeun masang Daptar M3U di SS IPTV:

  1. Buka aplikasi SSIPTV dina Smart TV Anjeun.

    1. Dialog di handap ieu dibuka:

3. Pilih nu setélan, sakumaha tanda panah:

Layar di handap ieu bakal muncul:

  1. Satuluyna anjeun kudu ngahasilkeun kode sambungan. Pilih pilihan Meunang kode (Panah 1), sarta kode alpanumérik bakal dijieun nu anjeun kudu nyalin (Panah 2).

  1. Ayeuna angkat ka halaman resmi SSIPTV tina panyungsi anjeun ku ngaklik dieu.

Anjeun bakal ningali layar di handap ieu

  1. Nempatkeun kode dimana eta nyebutkeun Lebetkeun Kode Sambungan (Panah 1 dina gambar salajengna).

Pilih Tambahkeun paranti (Panah 2).

  1. Halaman ieu bakal dibuka dimana anjeun kedah milarian dimana éta nyarios Daptar puter éksternal tur pilih di TAMBAHAN ITEM.

Hiji jandela pop-up bakal muka

  1. Dina ieu anjeun kedah ngalebetkeun data ieu:
Ngaran anu dipidangkeun: Ngaran daptar. Contona: Daptar M3U kuring
sumber: URL daptar M3U anu anjeun hoyong unggah.

 

 

  1. Pilih OK.

  1. Jandéla pop-up bakal ditutup sareng layar bakal tetep dimana anjeun kedah nyimpen data anu dilebetkeun, milih pilihan

  1. Parantos dina aplikasi SmartTV anjeun anjeun kedah ngapdet inpormasi, milih ikon tina recharge di katuhu luhur ménu:

  1. Ti ayeuna anjeun tiasa ningali sadaya saluran tina tautan anjeun nyalira.

Réngsé geus hasil dipasang daptar M3U anjeun dina SS IPTV.

Naha ngahasilkeun daptar di SS IPTV?

Pikeun tiasa ngadamel tatanan réproduksi pribadi, sareng ngaleungitkeun file anu teu dipikabutuh, atanapi nambihan anu énggal. Ku cara éta anjeun ngahémat masalah pikeun nambihanana masing-masing.

Unggal daptar kudu diundeur ka alat atawa sahenteuna disimpen dina "Akun abdi", dina kasus ngagunakeun ForkPlayer dina Smart-TV.

Salaku catetan anu penting pikeun dicatet, upami anjeun hoyong ngadangukeun musik, sareng anjeun gaduh sambungan internét anu saé, anjeun henteu kedah nyimpen daptar puter. Ieu ngan bakal cukup pikeun muka ka pamuter nu, alat mobile atawa PC.

rurusuhan emas australia