Spotify Premium mod APK Shkarko versionin e fundit

Shkarkoni versionin më të fundit të Spotify Premium Apk për pajisjet Android. Ky aplikacion që ne ndajmë me ju sot funksionon shumë mirë, pa asnjë gabim apo defekt. Ekipi i Spotify së fundmi nxori një përditësim për të shtuar disa kufizime për përdoruesit që përdorin këto versione të modifikuara.

Dërgimi i emaileve për shumicën e përdoruesve që përdorën modin Spotify Premium. Në këtë postim, ne do të ndajmë lidhjen në mënyrë që të mund të shkarkoni Spotify Mod. Premium dhe që të funksionojë siç duhet.

Mbani në mend se ata po bllokojnë që po e përdorin atë në mënyrë të paligjshme. Po,  përdorimi i këtij versioni të modifikuar është i paligjshëm. 

Ajo që unë sugjeroj është të krijoni një llogari dytësore dhe të përdorni këtë mod për të dëgjuar muzikë pa kufizime ose reklama dhe të jeni në gjendje të merrni disa veçori premium. Në këtë mënyrë, ju mund ta përdorni këtë aplikacion pa probleme në të ardhmen.
[Toc]

Shkarkimi i Spotify Premium APK

Çfarë është APK e Spotify Premium?

Është një aplikacion popullor që transmeton muzikë në internet dhe ju lejon të dëgjoni muzikë në çdo kohë, kudo. Është bërë një nga aplikacionet më të preferuara nga njerëzit. Ai përmban miliona disqe që ruhen në serverët e tij dhe që do t'ju ndihmojnë të dëgjoni këngët tuaja të preferuara sa herë të dëshironi.

Më duhet të them se ka vende në të cilat përdorimi i tij nuk lejohet. Nëse në vendin tuaj nuk lejohet, mos u shqetësoni me këtë mod, do të mund ta përdorni pa probleme.

Më poshtë kemi dhënë lidhjen e shkarkimit për Spotify Premium Mod APK dhe disa hapa të tjerë për ju për ta instaluar atë, ju lutemi ndiqni këtë udhëzues në letër përpara se të instaloni ndonjë gjë.

Shkarkoni versionin e fundit të Spotify Premium APK për Android

Spotify Premium APK do t'ju lejojë të shijoni një version premium. Shkarkoni modalitetin më të fundit të Spotify Premium falas dhe pa asnjë nevojë për të bërë një llogari pagese.

Për ata që duan të blejnë planet e abonimit dhe duan të marrin plane origjinale Premium. Ata mund të hetojnë

Planet e abonimit në faqe Faqja zyrtare e internetit.

Ata madje ofrojnë provë 30-ditore falas për të gjithë përdoruesit. Pas kësaj, ata do të paguajnë 9.99 dollarë amerikanë + taksë në muaj. Ne kemi renditur më poshtë disa nga planet e abonimit që ato ofrojnë aktualisht.

  • Abonim për familjen - Në këtë plan, ju duhet të paguani 14,99 dollarë + taksë në muaj dhe mund të përdorni deri në 5 anëtarë.
  • Abonim studentor - Në këtë plan, ju duhet të paguani 4,99 dollarë + taksa në muaj për 12 muaj.
  • Filloni Spotify Premium - Në këtë plan, ju duhet të paguani 119.88 dollarë + taksa për një vit.

Karakteristikat e përgjithshme të Spotify Premium Mod

Ky modifikim ju lejon të keni shumë veçori të versionit premium, përveç në modalitetin Online. Modaliteti Online nuk mund të jetë i mundur, sepse këngët janë të koduara dhe kanë një enkriptim shumë të fortë.

Kjo do të zhbllokohet vetëm kur të keni blerë realisht APK-në Spotify Premium. Pra, mos prisni që ne t'jua japim.

Nëse nuk jeni të pasur, mund të përdorni Spotify Premium Apk pa asnjë kufizim. Kjo do të përditësohet sipas prezantimit zyrtar të aplikacionit.

Pra, mund ta gjeni lehtësisht versionin e përditësuar të aplikacionit kur vizitoni këtë faqe.

Më poshtë kemi diskutuar veçoritë që janë të disponueshme në këtë Spotify Premium Mod dhe që funksionojnë 100% pa asnjë dyshim.

  • Mod funksionon pa marrë leje rrënjësore.
  • Dëgjoni muzikë me zë me cilësi të lartë.
  • Nuk ka reklama. (Audio dhe Vizuale).
  • Luaj ndonjë këngë.
  • Përsëritjet janë aktivizuar.
  • Kërkimi u aktivizua.
  • Përzierje e pakufizuar.

Spotify Connect është i shkyçur

Spotify ka këtë veçori të mahnitshme që ju lejon të dëgjoni secilën nga këngët tuaja në çdo pajisje që dëshironi. Mund të përdorni një llogari të vetme për të sjellë fuqinë e muzikës në tabletin, kompjuterin, telefonin tuaj dhe më shumë. I njohur nga përdoruesit e tij si Spotify connect, gjithçka që ju nevojitet është të lidhni pajisjet tuaja me të njëjtin rrjet Wi-Fi dhe të siguroheni që keni softuerin më të fundit të përditësuar dhe viola, televizori juaj ose çdo pajisje të bëhet një pajisje transmetimi.

Reklamat me video u bllokuan

Meqenëse Spotify është në thelb një biznes, ata duhet të fitojnë para. Kjo mund të bëhet në dy mënyra kryesore. Njëra është përmes të ardhurave të paguara drejtpërdrejt nga përdoruesit dhe tjetra është përmes fushatave reklamuese. Përdoruesit e lirë janë objektivi i këtyre të fundit, gjë që mund të jetë e bezdisshme. Mod APK i Spotify Premium ju lejon të shijoni zonën pa reklama pa paguar një euro.

Audiot e kyçura

Siç u përmend më lart, reklamat mund të jenë të bezdisshme, por jo aq shumë nëse vendosen diku në listën e luajtjes së modalitetit të relaksimit, pa dijeninë tuaj. Për t'i bërë gjërat edhe më keq, këto reklama nuk janë modifikuar për të pasqyruar vendin ose rajonin nga ku mund të dëgjoni, kështu që bombardoheni me reklama të parëndësishme. Përveç këtij fakti, ato janë të përsëritura. Edhe një herë, modaliteti falas i Spotify e zgjidh këtë problem për ta bërë përvojën tuaj muzikore sa më të qetë.

Kërkimi u aktivizua

Për përdoruesit e lirë, një tjetër pengesë për muzikën është kufizimi i kërkimit, domethënë, nuk mund të shkoni në pjesën tuaj të preferuar në një këngë katër ose pesë minuta, as prapa, as përpara. Përdorimi i modalitetit Spotify ju lejon të rishikoni pjesën tuaj të preferuar të këngës në çdo kohë.

Përzierje e pakufizuar

Shufle ishte mënyra e vetme për të dëgjuar muzikë përpara se të dilte në skenë modi premium i Spotify. Nuk mund të krijoni radhën tuaj sipas rendit që dëshironit. Gjithashtu nuk ju lejohej të hyni lirisht në listat e luajtjes së Spotify si Daily Mix, Discover Weekly, Top Hits, Release Radar ose Rap Caviar pa kaluar nëpër ShuPe. Kjo nuk është kështu. Tani mund të zgjidhni muzikën që dëshironi nga artisti që dëshironi në çdo kohë.

Zgjidhni ndonjë këngë

Askush nuk i pëlqen të dëgjojë një përzgjedhje të caktuar muzike, e kufizuar vetëm në atë listë ose përzgjedhje. Me aplikacionin falas, përdoruesit mund të kërkojnë muzikë, të ruajnë/shënojnë këngë, madje të krijojnë lista dëgjimi, por jo të zgjedhin një këngë të veçantë dhe ta dëgjojnë atë. Gjithashtu, përdoruesve falas u ndalohet të dëgjojnë muzikë sipas kërkesës.

Edhe nëse përpiqeni të varni një listë dëgjimi që ka disa këngë sipas kërkesës, Spotify do t'ju kapërcejë dhe do të luajë këngë të ngjashme.

Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse keni një shije të veçantë për muzikën, për shembull muzikën klasike ose meloditë e meditimit. Me modalitetin, ju mund të zgjidhni midis miliona dhe miliona këngëve (guxoj që mund të mos dëgjoni as të gjithë bazën e të dhënave të këngëve gjatë gjithë jetës suaj).

Audioja ekstreme e shkyçur

Kjo përshkruan cilësinë e muzikës që po dëgjoni aktualisht dhe në përgjithësi matet në kbps

(kilobit për sekondë), çdo bit është një pjesë e vogël e këngës. Parazgjedhja është normalisht 160 kbps, që është e mirë për muzikën. Opsioni "transmetim me cilësi të lartë" e bën atë me 320 kbps. Ky lloj transmetimi cilësor është bërë i mundur nga përdorimi i audios së ngjeshur nga Spotify dhe siç mund ta keni marrë me mend, "Cilësia e lartë" është e rezervuar për përdoruesit premium. Sidoqoftë, mund ta përdorni gjithashtu duke instaluar modalitetin premium APK Spotify.

Përsëritjet janë aktivizuar

Në pjesën e poshtme majtas të ekranit që luhet në Spotify, ka një ikonë që duket si dy shigjeta, diçka si yin dhe yang në një rreth rrotullues. Një trokitje e vetme mbi të përsërit të gjithë listën e luajtjes ose albumin në një cikli, ndërsa një trokitje e dyfishtë luan këngën aktuale në një cikli. Ky është gjithashtu një veçori e rezervuar për përdoruesit premium që është e shkyçur në APK-në e modifikuar.

Kanavacja u aktivizua

Canvas është një veçori emocionuese që shfaq një pamje vizuale lëvizëse për 3-7 sekonda në ekranin e këngës që po luhet aktualisht. Kopertina për këngën aktuale vizatohet dhe zëvendësohet dhe luhet në një unazë. Këto veçori ndihmojnë për t'i dhënë njëfarë thellësie përvojës suaj muzikore. Më parë ishte i kufizuar vetëm për përdoruesit premium, me modalitetin premium APK, ju garantohet e njëjta përvojë e thellë.

Historia është aktivizuar...

Plot është një veçori që Spotify ka prezantuar për t'ju dhënë informacione në prapaskenë direkt nga artistët në lidhje me muzikën e tyre, një burim sa më i saktë që mund të merrni nga rruga, dhe e tregon atë si një

Historia në Instagram. Një tipar po aq emocionues është tipari prapa tekstit që ofron një paraqitje të shkurtër të tekstit të këngës në një karusel letrash lëvizëse. Historia bazohet drejtpërdrejt në sfondin e teksteve… dhe është gjithashtu e disponueshme për përdoruesit premium.

Të paaftë / të hequr Lejet e padëshiruara + Marrësit dhe shërbimet

Normalisht, nëse doni të aktivizoni ose çaktivizoni lejet e bezdisshme ose shërbimet e padëshiruara të një aplikacioni, mund ta bëni këtë pa asnjë pengesë. Ky nuk është rasti me aplikacionin falas Spotify. Disa leje janë aktivizuar si parazgjedhje dhe lihen me forcë, nëse nuk e përmirësoni në versionin premium. Ky nuk është rasti nëse përdorni versionin premium.

Analitika / Crashlytics janë çaktivizuar

Spotify përdor aplikacionin e tij falas si një lloj siti testimi për defekte të mëdha, bezdi, përvojë të përdoruesit, apo edhe për të trajnuar algoritmet e tij të të mësuarit. Kjo ka një tjetër implikim për përdoruesin e lirë që duhet të mësohet me regjistrat e shpeshtë analitikë dhe raportet e analizës së përplasjeve në pajisjen e tyre ndërsa dëgjon muzikë - një tjetër veçori e bezdisshme. Ju mund të fryni për këtë thjesht duke shkarkuar modalitetin premium dhe privatësia juaj do të jetë e juaja.

Si të instaloni Spotify Premium APP në Android-in tuaj?

Hapi 1: Shkarkoni Spotify Premium Apk më të fundit nga lidhja e shkarkimit më sipër dhe ruajeni në kartën tuaj SD ose në hapësirën e brendshme.

hap 2: Klikoni në skedarin premium Spotify Apk që keni shkarkuar më sipër. Ju keni një njoftim që thotë Lejo nga ky burim ose jo. Ndrysho lejen e këtij fonti. Nën Android 8.0 duhet të aktivizoni burime të panjohura nga cilësimet e Android.

hap 3: Instaloni aplikacionin pasi aktivizoni opsionin e lejimit nga ky burim. Nëse aplikacioni instalohet me sukses, atëherë duhet të hapni aplikacionin. Hyni në llogarinë tuaj dytësore ose regjistrohuni.

Shënim: Mos përdorni llogarinë kryesore e cila mund të çojë në humbjen e përhershme të llogarisë suaj kryesore. Pra, ju lutemi krijoni një llogari të re dhe importoni listat e luajtjes nga llogaria kryesore në llogarinë dytësore. Nëse llogaria është e bllokuar, atëherë ju keni mundësinë të krijoni një llogari tjetër.

Ky mod nuk ka nevojë për ndonjë VPN për të ekzekutuar aplikacionin në vendet e kufizuara pasi të lidhet. Ju mund të ndjeheni të lirë ta përdorni këtë mod të mahnitshëm në çdo vend.

hap 4: Së fundi, importoni të gjitha listat për luajtje. Dëgjoni muzikën tuaj të preferuar pa reklama.

Përfundim:

Instalimi është mjaft i thjeshtë, modi Spotify Premium është një gjë e shkëlqyer për t'u përdorur dhe për të marrë pothuajse të gjitha veçoritë premium. Por puna është se ne po e përdorim këtë në një mënyrë jo artificiale, apo jo?

Kjo mund të mos ketë efekte drastike, por ne po përfshihemi në veprimtari mashtruese. Kjo nuk do të jetë e dobishme për zhvilluesin origjinal. Unë shpresoj se ju e dini se çfarë jeni duke bërë. Mund t'ju interesojë gjithashtu Deezer Premium MOD APK.